Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 8 gb hafızalı Çin malı olmayan orjinal Iphone arıyorum. Istanbuldan olması bir artı olacaktır. Fiyat aralıgını asagı yukarı buradan we baska sitelerden arastırdım, (+-)550-600 ytl fiyat aralıgından teklif verecekler özel mesaj yada bu konuya mesaj atarlarsa uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 cok zor o fiyatlardan bulmak, yurtdısından o fiyatlara alınıyor zaten, adam aldıgı fiyata bırakmaz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 +- dedim zaten 650 civarı ust limit olur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bence alınabilir fiyat 750-800 Ytl TR'de Iphone için. Bundan ucuz isteyen eşe dosta getirtmeli. imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ben 800'e satıyorum benim aleti. Düşünürsen öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mayhem said: Ben 800'e satıyorum benim aleti. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 spring break zamanı, varsa bir arkadaşın türkiyeye dönen aldır ona apple storedan alsın plan almadan da alabiliyorsun sanırım orda planı sonra alıcam diyip, tam bilmiyorum ama, 400 dolara alır arkadaşın bi 50 dolar da ona verirsin emekleri karşılığı 450 dolara iphone un olur tabi bi de onu kırdırıcaksın ama o kolay sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kıracaksan niye alıyosun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kırmadan çalışmıyorkı tr de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar