LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an Mutlu aşk yoktur Hayatı Bu silahsız askerlere benzer Bir başka kader için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar ki akşamları aylak kararsız insan Söyle bunları Hayatım Ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve hemen can verdiler iri gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da Louis ARAGON[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Süper bir şiir .. Diğer şiirleri de pek güzeldir fakat çoğu vatanıyla ilgilidir..[signature][hline]That was just the dream...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eham[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 son bikaç satırda yine vatanına atıf war.. kafayı bozmuş bu adam watanıyla demekki bunu öğrendim saol f13ld k3nk[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Aşk yoktur.[signature][hline]-End of Transcription-
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 vardır bunu senin anlamanı beklemiorum estel[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: LeftF13LD, 30 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi said: LeftF13LD, 30 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda :([signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yılmaz Odaba$ı da a$k tek ki$iliktir demi$..: tek kişilik kalabalıktır aşk. aşk tek kişiliktir;ikinci kişiye bilet yoktur. kendinin yayasıdır aşkta ikinci kişi,kendinin mayası; herkes kendi sevgisini sever... aşk nedir incil'e göre?nedir tevrat'a,zebur'a,kur'an'a göre?bu kitaplardaki aşklar,küfürler neyin rengine göre? insandır,insan aslolan:insana göre! bir bedeni o kıyısızlığa bırakma saati geldiğinde gitmek bir yalnızlıktır. bütün gitmeler yalnızlıktır kalmaya göre...[signature][hline]That was just the dream...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 aşk diye bir şey yoktur biz var sanırız ama o hiç olmadı...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 olsa da evt mutlu edemio.. bgn çok sevdiim bi arkadaşım 2 senelik kız arkından ayrıldı ve en son 6 tane dark içmişti.. annesini fln aradık zar zor eve geldi.. sonra 10 kez fln kusmuş.. kız da sal.k .kıl oldum çocua :"bana bu kadar düşkün olmana tahammül edemiorum " dedi ve bıraktı çocuu.. sonra da bileini kesmiş ve hastanedeymiş.. neyse ölenle ölünmüo.. ölmiçek gerçi ama böle hayat ya.. aşk fln yalan heyreş. sadece para kaybettirio adama:) ben de aşıım :([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ask dudaklardaki tebessüm degil gözlerdeki yaştır... ii güzelde bunun yeri edebiyat bölümü...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Aslında bizim a$k dediğimiz $ey hiç varolmadı.. Gerçek a$k ilahi a$ktır...(ehue çok dini bir cevap oldu sanırım)[signature][hline]That was just the dream...
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 aşk bir sabundur![signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 aşk maşk bırakın bunları gidin test çözün :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 heh sabun.. "aşk bir sabunsa, köpürt beni pakize." bu kimin imzasıydı? :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 warsa göster :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ask = acı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Sly-One, 03 February 2004 00:23 tarihinde demiş ki: warsa göster :p Sen millete laf yeti$tireceğine gidip test çözsene :P[signature][hline]That was just the dream...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 5 duyu organımla algılayamıyorum :p algılıyor olsam tamam. ama aksi ispatlanana kadar yoktur peheh :p ben bugün yeterince çözdüüme inanıyorum test size de bırakıyım biraz dimi.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya aldırmayın nubiye çok soru çözmüş kafası karışmış çocukcağızın bırakın konuşsun ehe.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Çok az çözmü$sün..Ben sana böle mi öğrettim ??[signature][hline]That was just the dream...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 oo felsefe de çözdüm bugün 30 da 30 yaptım kralı gelsin :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 *!Sly-One'ı alkı$lar*[signature][hline]That was just the dream...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hehe nese şimdi terbiyesini bozmıyım milletin :p [Bu mesaj Sly-One tarafından 03 February 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 aşk....anlatılmaz yaşanır denir ya.aynen öyle.bazen yağmurun altında otobus beklerken de gelebilir, otel odasında da.Aşkın ne tanımı, ne yeri ne de zamanı vardır.Ama bu aşkın gerçek olmadığı anlamına gelmez hiç bir zaman.Duygu selidir aşk en kaba tabirle.Bütün duygularına etki eder ama sen anlamazsın.Gözlerin...sevdiğin birini kaybedince ağlarsın,her zaman sesini kulağında duyarsın,koynundayken kokusunu her an hissedebilmek için koklarsın, tadarsın ağzının içindeki eşi benzeri bulunmaz tadı.En önemlisi de kalbine batar o aşk senin.[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Öne çıkan mesajlar