Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Evet epsilonlu kaldımı aramızda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 s13de oynayan varsa birliğime beklerim yakınsa adalar hammadde yardımıda yaparım nick satanix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bir saldırının sonuçları Uyarıları hiçe sayan ve güya erkeklik yapan arkadaşın hazin sonu. 200k lık ordu telef oldu. benden de bir 80k gitti ama olsun. 21 round sürmüş savaş, o sırada sinemaya filan gitmiştim. :D Şimdi tarla ettim herifi. Rapor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar ben de gamma serverrındayım çok iyi durumda değilim ama yinde oynuyorum 40000 puan üzerinde puannım var birde 4 şehrim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar