Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Fazla uğraştırmadı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bu sefer onyxia intahar etti diye actım topiği ama deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cüce warriorı kas hacı hade, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kasıcam kasıcam, carrier kasıyorum su anda bitsin işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 onyxia nın oraya geçicem koruycam kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oha nerf ! gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ehah Forte ile mi girdiniz :D dün gece biz LR ile girip kestik, EPL'de Forte vardı bol bol ^^ ss'i atarım eve geçince ben de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Forte elemanlariyla tanisali oyuna bakisim degisti valla. Adamlar lame hareketleri bile `pr0` yapiyorlar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Karışık raid yapdik çoğunluk forte wipe club hots dots kidney shots 1-2 de chn vs 27 man yapdik çabukda gitti wipesiz 3 saat felan sürdü sapphirona gelmemiz buglu iceblocklar decurser sayısı azdı o yüzden 5-6 kere wipelendik gerçi ama herkez daha önceden naxx farmladığı için çabucak bitti taktikler felan bilindiği için gerçi droplar felaket kötüydü trinketler harici >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 l2p gayliance sapphiron 2 wipeda kestik biz, hıh. ayrıca çok kral droplar da aldım T3 Chest http://www.wowhead.com/?item=22954 http://www.wowhead.com/?item=23014 http://www.wowhead.com/?item=23030 :O Down&Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 iyide olm bizde 3-4 healer vardı ki altda vardi 3dene zaten 27 kişi gittik 5 tanesi Maat multibox yapıo 5 şamanla 0 yüzden şak die 3-4 tanesi ölüyor first breathde ki blockların yarısı buglo losdasin büyü atamiorsun ama şak die breathdan ölüyorsun icelbockun arkasında olduğun halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 evet blocklar harbiden buglu. banai sol tarafında durun, ordan breath yenmiyor nooblar derken kendi yedi breathi baya bir makara oldu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar