Arxchill Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 slm arkadaşlar önceki konuları araştırdım ama bişi bulamadım. This application has encountered a critical error : ERROR #108 (0x8510006c) Not Archive Program: C:program filesworld of warcraftwow.exe Failed to open archive Dataexpansion.MPQ Press OK to terminate the apllication. gibi bi hata werdi repair denedim ama olmadı bu problemi çözmenin bi yolunu bilen warmı oyunu silip yüklemden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya wowu tekrar yükle yada expansion.MPQ dosyasını bir arkadaşından bir şekilde edin ve data klasörüne yapıştır o dosya bozulmuş eğer repair servera bağlanamazsa repair edemiyorda olabilir, benim başıma çok geldi, birde makineni virüs taramasından geçir ne olur ne olmaz dosyalar durduk yerder bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 expansion.MPQ dosyasını sildim ama bu seferde tbc yüklü olduğu halde oyun yok sayıyo şimdi arkadaştan expansion.MPQ dosyasını istedim bide öle denicem olmazsa silicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar