Syn Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bıyıkları kesmişin iyi olmuş,lahmacuncu bıyığı gibi duruyordu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bıyık ama simitçi bıyığı bence sakalı da kes, o ne öyle 3 tutam saçından c/p yapmışsın gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Cuce said: böle cıkıyosa iyi etmissin bence, bi iki seneye uzatırsın gürleşince evet onların tam olarak bıyık ya da sakal olduğundan şüpheliyim daha ziyade tele benziyorlar. bir süre kesmeye devam et japon amcalar gibi olmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kesmem sakalı. baskı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 en guzeli bolesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kes sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kesmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 tarık akan saçı altına bıyık ve sakal bırakılmaz, kes sakalı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyık yok olsun ltfn. birey olarak sırıtıyor sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 emo musun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hacı sakalı o kadar uzatmışsın, ben yerinde olsam devam ederim uzatmaya sonra örerim.. çok güzel oluyor bence... Yada böyle yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bence sakalıda kes, bıyık gürleşince Earl bıyığı bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sakalıda kes böle sinek kaydı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ferrero said: Sorunsal diyorum çünkü etrafımdaki herkes için sorun oldu. Benceç çok güzeldi, mahalle baskısı sonucu kestim, pişmanım! haklıyım değil mi? nektarin gibiyim şimdi. ne şevkle uzatmıştım, burma bıyık yapacaktım. 3 ayda ancak o kadar olabildi. işin kötü yanı ilk 2 ay boyunca "beatles dinleyen imam" imajı yakalayıp "höyt imam!" diye seslenilen bir insan olabiliyorsun. hoş değil. önce: sonra: abi bi fark var mı resimlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 iki günde uzar nolcak demeye girmiştim başlıga ama 3 ayda o kadar yapmıssın. yuhaahahah demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ABİ BIYIĞI DİREK KES DİYORUM. yorumum bu. ultra yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyık bırakıcaksan sınek kaydı bi traşa sahip olmıcaksın yeni yetme bıyık gibi duruyor açıkcası bıyık sende bide kesmişin direk ortaokul cogugu gibi bence kirli sakal ve bıyık yakışırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 cenendeki iplikleri de kes istersen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Okulda bizim din öğretmeninin de ciddi ciddi bıyığı vardı. p.s. din hocamız kadındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bıyıksız daha ii olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Erkeklerde bıyık sorunsalı diye bi konu açılması lazım acilen garbıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cuce'yle konuş. Pek takılmam öyle kıl tüy işlerine ama öyle sakalım olsun istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar