ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 selam taksim,elmadağ,nişantaşı civarında, temiz düzgün bir çamaşırhane arıyorum.bildiğiniz denediğiniz var mı? beşiktaşta da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 beşiktasta var.akaretlerin ordan yukarı cıkıyorsun(macka yokusu) migrosun geciyorsun hemen sağda.lakin denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yanlış bölüme açtın burası akp ve tayyip bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Fetullah Gülen Eğitim kurumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 lutfen ciddi cevap verin ihtiyactan oturu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar