Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RoS da Hunter - FD bug u hala var mı ?


Nanaja

Öne çıkan mesajlar

RoS phase 3 te Feign Death atıyorum, resisted yazmadığını görüyorum, Omende agrom 0 lanıo, tankın agrosu 80k larda sanirim, sonra Cooldownları açıyorum, 3 okta agro alıyorum, ki aggro gain 110 k lardaydı sanirim

Bu bug mudur, nedir, canımı sıktı, wipe ettirdim bi kere, simdi dps yapmaya korkuyorm :P

Help
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o bug değil ki? benim bildiğim 3. phasede aggro alman gibi bir durum sözkonusu değil (RoS'un genel olarak anlamadığım birkaç özelliği var hala, ben raid liderinin konusmasına guvenerek yazıyorum bunu. Ne zaman p3 başlasa use all cd's, you can't overaggro diye bağırıyor adam). ben tüm özelliklerimi kullanıyorum, ona rağmen bir kere bile almadım aggro 3. phasede. Aggro olayı ilginç geliyor bana hunterda, gerçekten çok çabuk threat kazanıyorsun. O yüzden sevmiyorum RoS ve Gurtogg'u.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Phase 3 te seethe midir seeth midir nedir o açıkken dokunmuyorsun bossa 7-8 saniye sürüyor zaten. Onun dışında eğer 30k dps le oynamıyorsanız aggro almanız ancak tank ölürse mümkün


evet simdi hatırladım oyle bir debuff veriyor nadiren de olsa. %100 threat'ı mı ne arttırıyordu sanırım. o ana denk gelmiştir sizin de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RoS p3 te aggro var tabi.
Ama boss taunt olabiliyor, o yüzden belki "no aggro" falan diyodur lider :P
Ama her taunt oluşunda, Seethe buff/debuff alıyo herkes.Aggronuzu katlıyan bu hadise esnasında dps yapmamak mantıklı bir kaç saniye, ki tank aynı threat buffıyla yakalasın.

Hunter aggrosu olayı geçen bizede oldu RoS ta, ama faz 3 müydü hatırlayamıyorum. Ama hunter özellikli bi bug olduğunu sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...