Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cevirmeli baglanti

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

deminden beri sinir etti su cevirmeli baglanti. kablolu adsl baglamtim var. nedense son yarim saattir cevirmeli baglanti diye kucuk bir pencere acilio. kapatiorum yine acilio. neden bole oldu bilmiorum. internete bagliyim ama bu cevirmeli zimbirtisi neden cikio anlamadm. nasil bi daa bu pencerenin cikmamasini saglayabilirim? yardimci olursaniz sewinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

o amerika'yı arayanlar bu tarz değillerdi.

bu muhtemelen bir spyware. benim tahminime göre senin hangi sitelere girdiğin, ne yaptığı gibi bilgileri bir sunucuya transfer etmeye çalışıyor ve (sunucu mu kapandıysa, yoksa cevap alması mı uzun sürüyorsa, niyedir bilinmez) bağlantını algılayamayıp "aa bu internete bağlanmamış daha, dur bağlayayım" diyor. onu windows'a diyince de windows bağlanılabilir ilk bağlantıyı sana gösterip "abi bağlanayım mı" diye soruyor.

tehlike arzetmeyen ama sinir bozucu, silinesi birşey. hijackthis bulacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi said:
İnternet seçeneklerinde bağlantıların altında çevirmeli bağlantı tanımlı mı ?

burdan bakinca nasil anlayabilirim tanimli olup olmadiini?

bu arada hijackthis i indirdim. taramayi yaptirdiktan sora analize bakip ona gore silin fln yazio. tikliorum. internete bagli degilsiniz diyo. sora msnin son surumunu indiriim dedim. installer da internete bagli degilsiniz dio. bu daa onceden solediim cevirmeli baglanti penceresi msne girmeye calistiimda cikiodu. bugun msne de giremiorum. internet explorer cewrimdisi olduu icn giremessiniz diyo. tarayicinin araclar seceneginden duzeltin bu cewrimdisi olayini yazio yardimlarda onu da bulamadim. internete bagliyim. olmasam bu msji yazamazdim. birazdan bilgisayar kirdiricak kendini. kafayi yicem:X

edit 1: ie cewrimdisi nasi oluo kendi kendine onu da anlamadim

edit 2: az once ie sayfasi yenileye basinca duzeldi nasi olduysa. msne de girdim. ama kalici bi cozum lazim sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...