sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 deminden beri sinir etti su cevirmeli baglanti. kablolu adsl baglamtim var. nedense son yarim saattir cevirmeli baglanti diye kucuk bir pencere acilio. kapatiorum yine acilio. neden bole oldu bilmiorum. internete bagliyim ama bu cevirmeli zimbirtisi neden cikio anlamadm. nasil bi daa bu pencerenin cikmamasini saglayabilirim? yardimci olursaniz sewinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sanırım adware kapmışsın. :) dial up zamanında böle programlar bulaşıp abdyi vs arayarak internete bağlatırdı çaktırmadan. Fatura kol gibi girerdi soora... Bi scan et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 virus programi olmadii icn AVG yuklemistim bugun. ise yarar mi? edit: az once kapadim o kucuk pencereyi. acilmadi bi daa. duzelmis midir? fatura girmesin sora:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bilmem yarayabilir. Gerçekten adware mi onu da bilmiyoruz. ama eski olması muhtemel, o yüzden avast eski değilse illa bulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 adsl varsa girmez zaten korkma..ama sinir eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 CthuLhu said: adsl varsa girmez zaten korkma..ama sinir eder işte. ii o zmn :) cikmadi bi daa o pencere. simdi yine de tariorum ne olur ne olmaz diye. saol yardimlar icn. bu arada tavsiye ettiginiz beles antispyware var mi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 donanım yazılıma alıyorum daha çok severler seni orda =) hijackthis indir www.download.com'dan o da baya bi temizler bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 tmm indiriorum simdi :D basligi fln deistirseydn bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 o amerika'yı arayanlar bu tarz değillerdi. bu muhtemelen bir spyware. benim tahminime göre senin hangi sitelere girdiğin, ne yaptığı gibi bilgileri bir sunucuya transfer etmeye çalışıyor ve (sunucu mu kapandıysa, yoksa cevap alması mı uzun sürüyorsa, niyedir bilinmez) bağlantını algılayamayıp "aa bu internete bağlanmamış daha, dur bağlayayım" diyor. onu windows'a diyince de windows bağlanılabilir ilk bağlantıyı sana gösterip "abi bağlanayım mı" diye soruyor. tehlike arzetmeyen ama sinir bozucu, silinesi birşey. hijackthis bulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 tabi hijackthis xpde tam verim vistada pek değil xp kullanıyorsan iyi gelir belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 İnternet seçeneklerinde bağlantıların altında çevirmeli bağlantı tanımlı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 CaNNi said: İnternet seçeneklerinde bağlantıların altında çevirmeli bağlantı tanımlı mı ? burdan bakinca nasil anlayabilirim tanimli olup olmadiini? bu arada hijackthis i indirdim. taramayi yaptirdiktan sora analize bakip ona gore silin fln yazio. tikliorum. internete bagli degilsiniz diyo. sora msnin son surumunu indiriim dedim. installer da internete bagli degilsiniz dio. bu daa onceden solediim cevirmeli baglanti penceresi msne girmeye calistiimda cikiodu. bugun msne de giremiorum. internet explorer cewrimdisi olduu icn giremessiniz diyo. tarayicinin araclar seceneginden duzeltin bu cewrimdisi olayini yazio yardimlarda onu da bulamadim. internete bagliyim. olmasam bu msji yazamazdim. birazdan bilgisayar kirdiricak kendini. kafayi yicem:X edit 1: ie cewrimdisi nasi oluo kendi kendine onu da anlamadim edit 2: az once ie sayfasi yenileye basinca duzeldi nasi olduysa. msne de girdim. ama kalici bi cozum lazim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 asla bağlantı numarası çevirmeyi seçersen bi daha karşılaşmazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bn de oyle yaptim sonradan duzeldi. saol yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar