irin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eve garip bi kaç sebepten öturu mutsuz gelmiştim.ta ki bu sarkıyı duyana kadar.Teşekkurler FATİH!.P Hoşgeldiiiiin yüreğime yaarr gönlümeee Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dünya dünya yalan dünya dünya dünya Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli Haydi lilililililillilli Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiii Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben o adamı canlı gördüm bodrumda. çok önemli bi deneyimdi.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hafif alkol etkisiyle bu şarkıda bile çoşup kıvırdığımı hatırlıyor kendimden utanıyorum.
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hasta bişey nan bu. ne bu la. nebula. bigbang.
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 lan tam o şarkıyı dinliyodum :D:D sdfasdf
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 do it do it do it do it now say it say it say it say it now
Öne çıkan mesajlar