Queen Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Babam akşamları ve geceleri torretn açıyor ve akşamları hep felç internet. Böyle ikimize de eşit genişik oluşturacak bi program olay var mı? Wireless modem kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Aynı soruyu bende sormuştum bir kaç ay önce malesef modemden yapabileceğin birşey yok. Babanın ve kendi bilgisayarına net limiter kurup manuel olarak ayarlarlıyabilirsin. Benim bulduğum en ii yöntem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Donanımsal olarak da mümkün. Ama biraz araştırıp ona göre modem alman lazım. Bazı router'lar ile doğrudan ayarlanabiliyor bu tür şeyler. Bazı router'larda ise 3rd party firmware kullanarak yapılabiliyor. Mesela Linksys WRT54G ve Sveasoft SV-Administration-Management firmware'i. Biraz araştırırsan hangi modemlerle yapabileceğini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar