BeIlow Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 http://www.outspark.com/solstice Ragnarok tarzında bir oyun. Hastalıktan öldüğüm için uğraşamıycam bi ara guide çıkartırım :D . Oyun ragnarok tarzı görüntülere sahip zevkli bişi. Tek server var open beta yeni başladı sanırsam. Oyunda aşmış o kadar çok karakter yok başlarda olduğumuz için. Oyunun exe si 700 mb civarı bi 100 mb kadarda patch yapıyor oyuna girerken. Oyunda lag yok . Party member lazım bana beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ragnarok tarzı oyunları severim indiriyorum akşam oyunda olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 tamam benim nicki Bellow ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya deli olucam sabahtan beri indiremedim 15-20k ile iniyor başka sitelerden 400+ ile indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben 120 ile çekmiştim sorunsuz 1 saatte bitmişti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 indirdim indirdim ben diğer linklerden çekmeye çalıştım olmadı resmi link i zor da olsa gördüm oradan 400 ile aldım ama pek sarmadı oyun :( oynanış zor geldi bana 2d olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 cekiyorum bende bi hgoz atayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar