HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bu aksam 19:30'da ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 pazar mi cumartesi mi?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 wuhuh bu akşam evet[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Valla 1 saat kaldı bence güzel maç olacak...İnşallah Lakers rakibi şöle bir ezer de tatmin olurum:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yavaş ezsin kobe ve malone yok ah bi toronto yense :P[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 shaq'a söyledim. 32 sayı 16 ribaund 3 blok 4 asistle oynucak...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 walton da coştu baya[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 toronto baya bi farkı kapattı şu an son 1 buçuk dakika çok kritik bi hücumdan boş döndüler lakers 4 sayı önde bakalım belli olmaz[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ohohoh lakers 2 hücumdan boş döndü fark 1 sayı son 30 saniye top torontonun pardon vince in :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Beyler son pozisyon temiz miydi? pek dikkatli göremedim bana sanki ikili sıkıştırma da faul var gibi geldi. ama shaq a fazla yanlış kararlar verildiği için maçın torontonun olmasını istemediler bence. hakemler vasattı bence. ntv de bence daha fazla toronto maçı göstersinler ki bizde carter i günündeyken seyretme fırsatı görebilelim. adam bir defa smaç yapmadı bütün maç boyunca. Bence bence bence hübüühehgjklf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yok yok vermesinler toronto maçı rakipte pivot yoksa olur da öbür türlü çok bayık oluyo maç eauha bütün maç harbi ezildi çünkü toronto dış şutlarda bile kötüydüler sora bala mala yakaladılar işte :P[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 carter ne zaman potaya doğru gitse shaq duvar gibi orada duruyordu hehe acaip bayıp geçen bir maçtı son periyodda toronto farkı kapayınca bir anda çok heyecanlı oldu hehe[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 di$ærdaydim kacirdim uhuhuh[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yani şunu istediğiniz dile çevirin, türk birinin yazdığını direk anlarım. yani illa hakeme bok atmak türklerin doğasında var. said: Dmeour, 02 February 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Beyler son pozisyon temiz miydi? pek dikkatli göremedim bana sanki ikili sıkıştırma da faul var gibi geldi. ama shaq a fazla yanlış kararlar verildiği için maçın torontonun olmasını istemediler bence. hakemler vasattı bence. ntv de bence daha fazla toronto maçı göstersinler ki bizde carter i günündeyken seyretme fırsatı görebilelim. adam bir defa smaç yapmadı bütün maç boyunca. Bence bence bence hübüühehgjklf.. [signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Kım yendı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Laker'lar aldı.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 melancholy alakasız konuştun ne demek yaf türklerin doğasında var hakeme bok atmak !? hadi türkiyede hakem hataları hat safhada desen anlarım da . murat kosova'yla kaan kural da belirtti maçı sunarlarken mesela "shaq ın yaptığı bi hücum faulu başka bi oyuncu yapsaydı vermezlerdi bu da cüsseli bi oyuncu olmanın dezavantajı" gibisinden konuştular hakem gayet de hata yapar yani eleştirilir de doğaldır[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yok abicim yok, türkiye'de bir maç izlersin, bütün herkes hakeme laf atar. bir de amerikan spikeri dinle. anlamıyorum bu olayı. hangi ülkede hakem hatalarının tartışıldığı bir program var mesela?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hocam bi hafta once Minnesota - Detroit macinda yapilan hata (!) yuzunden detroitlerin hakeme ne kufurler salladigini, nba yonetiminin nasil taraf tutmakla suclanildigini bilio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Los Angeles Lickers diyeceğim geliyor o takıma...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya anlamadınız, 1-2 maçta tabi hata olur, söylenir. ama her maç topiğinde de hakeme suç atılır mı ben ondan bahsediom.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ya hata yapmasını eleştirmek dışında benim kızdığım çok abartmasıydı. Gereksiz yerlerde faul verdi, bazen ağır faullerde devam ettirdi yani maçın ilk yarısı sırf faul di. Ben nba yi izliyorsam show görmek isterim. Carter in faul atışlarına bakmak için izlemedim maçı, tabi ki eleştiririm. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar