EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şimdi lavuk bi film var desperado2 diye filmi bsplayer veya vplayer açamıyor ama diğer bir lavuk olan divxplayer açabiliyor ama sorun şuki divx playera altyazı ekleyemiyorum nasıl ekleyebilirim? ayrıca diğer lavuk olmayan programlar açamazken nedne divxplayer açabiliyor? film lavuk olunca programındamı lavuk olması gerekli illa?
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya bazı programlar divx'in ve alt yazının dosya isimleri aynıysa direk açıyo. bi de öyle dene...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
metboy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 divx.org.tr ye gir ordan bütün codeclerin olduğu bi program var onu indir öle dene bsplayer da açmayı[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bı arama yapsana divx le ilgili bi kere okumustum bı sıte vardı cogu fılmın alt yazısı vardı[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 o tip filmler xvid xdvd falan oluyor, codec değil player özürlülüğü aslında ... bir sürü zırva yüklese de redlight hem okuyor hem sub destekliyor, mv2player temiz ve aynı işi yapan bir program tavsiye ederim ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 redlight okudu sağol ama bu seferde alt yazılarda türkçe karakter problemi var redlighta alt yazı eklediğimde türkçe karakterler görünmüyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 radlight'tan uzak duuuuur! - haaaaayııııır!!! =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
neter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 dediğim gibi redlight negatif yönlere sahip mv2player kullanmanı tavsiye ederim ... bulunması daha kolay diye redlight dedim ... font olayına gelince redlight ta subtitle menüsünde yada anamenüde font var ordan sağ alt köşede turkish e alırsan westernden türkçe karakter sorunu da hallolur ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 font seçeneğini bulamadım language seçeneği var ordada turkish yok zaten ben divxaltyazi.com dan turkçe yama indirdim ama o sadece türkçeleştiriyor alt yazılar hala sorunlu mv2player ıda denedim ama ondada problem ses erken geliyor görüntü geç geliyor
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hah buldum font olayını düzelttim bu radlightı sevicem sanırım ama bi sorun daha kaldı alt yazılar konuşmalardan geç geliyor adam bişi diyor mesela alt yazısı 3-4sn sonra geliyor
Öne çıkan mesajlar