dUdU Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 slm arkadaşlar oyunu yeni aldım underworld de sewerın içindeyim bu vulransın baseine giricem ama rancon diye kocamaaan bi yaratık var. geçemiorum. nası geçicem? başka bi yol varmı burdan geçmenin ya?? tşkk
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bomba at kaç bomba at kaç 5 bombada olcek zaten[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dUdU Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 o eşyaları koydummmu yicekmi yani kesin? çok teşekkürler..
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ahaha öle miydi orasi ben şey yapmistim o rancor yemini koymadan önce missionla stealth olup mayin dösemistim o corpse pile la onun arasina sora yemegi koyunca patlamisti :)
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bayaa bi çözümü varmış be. ben pile'dan bombaları almayıp direkt rancor'u çeken item'ı koymuştum[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bende aynen dextra gibin yapmıştım.[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Öne çıkan mesajlar