Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bulamadım, bulamıyorum. Lostforum üyeliğim olmuyor bir türlü, divxforever ı falan açamıyorum, mahkeme kararı diyor. Opensubsdan indirdiklerim senkron değil. Lost un 4. sezonunun 4. ve 5. bölümlerinin altyazısı elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir mi veya bir yere uplayabilir mi? Lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 http://divxplanet.com/sub/m/4608/Lost.html hLost 4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hmmm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Lost için yedincigemi.com'u da kullanabilirsin altyazi babinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 5 uyumlu 4 uyumsuz. gene de 5 için ve emeğin için sağol debuff, diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkürler. şu yedincigemi ye bakıyorum 4 için bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu arada darkwall , fullsinema da mahkeme kararıyla engellenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 http://glamdring.se/files/Ogo.2008.03.06.17.58.25.rar bunu dene xD 4 için. Dosyanın adını söylersen daha rahat bulabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Dev said: bu arada darkwall , fullsinema da mahkeme kararıyla engellenmiş :) eet engeli kaldırıcas bi şekilde =) fsddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Sağol debuff, yedincigemi den çektiğim oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar