toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ya evet dediginde haklısın baya faydası olur o iconların bu durumda. ama mesela leotheras'da da inner deamonlar için raidchatte inner deamon alanların nicki gorunuyo ordan anlayıp heal atıyorum. zaten raid leader da haykırıyo heal xx, heal yy diye :) sen iconların boyutunu kuculterek mi kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 - cyCircled - cyCircled_Chococat - cyCircled_Vol - cyCircled_VolM tavsiyem bartender yerine bongos2 kullan çook daha kullanışlı. edit: Aluriel said: divine wraith alanda beklemesin çığırsın ventrillodan ölüyorum healleyin ulen diye :> Kick atamayan rogue'una , counterspell atmayan mage'ine bağırsınlar bence heal yerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Devilmanta said: healerlık ne saçma bi iş kırmızıya dönen kutuları doldurup yeşil yapıyosun :S damage dealerlık ne saçma iş yeşil kutuları kırmızı yapıyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aynısını soylicektim unutmusun eahuhea. darkthrone onerilerini dikkate alıcam bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar