sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: BabacumMostors, 31 January 2004 23:16 tarihinde demiş ki: maçı sabo üzerinden yapalım sabo hiç bir takımdan olmasın saboyu kaleye sokan 3 puan alsın sabo-touchdown[hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ertesi gün 6 yaralı 1 ölü diye manşete çıkarız ama[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 lol sabo kaporayı versin bi daaki maçın biz maç sonu geri kalan parayı öderiz =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: BabacumMostors, 31 January 2004 23:16 tarihinde demiş ki: maçı sabo üzerinden yapalım sabo hiç bir takımdan olmasın saboyu kaleye sokan 3 puan alsın sabo-touchdown[hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 31 January 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Kaleye ben sokarım,bugünden deneyim kazandım nede olsa:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: jankis, 31 January 2004 22:33 tarihinde demiş ki: angelus değil saha görevlisi :) ama görevli kenk bişiy yapmadı ki orda direk ildonun mazoşistliği herif direğe atladı Heh orda ildeniz topu son bi defa tokatladı,sonra bi tarafını çarptı direğe,tokatladığı topta ilerde direğe çarptı,çıkan sesi millet ildeniz kafayı direğe gömdü diye yorumları,ben de ildenizin üstüne düşünce süper oldu:) gülmekten yerden kalkamadım,ildenizin üsünde olduğum için o da kalkamadı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu arada yanlış anlaşılma olmasın yani açıklama gereği hissettim ahuah yok öle bişe arkadaşlar 48 milyon diye herkesten 4 milyon alındı halbuki 42 milyonmuş kampanyamtırak bişe varmış. artan parayla hem benim payım hem de 10 tane falan su alındı. kısacası herkes 500er bin falan fazla vermiş oldu :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kıvıorma :P[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 anlaşıldı şimdi paraları toplayan silthanas can'la sabo'nun gizlice ödeme sorası neden görüştüğu açıkla silth ne verdi karşılığında euahea[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 01 February 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sabo ya kanmayın beyler arta kalan para ile yurt dışına kaçmadan yakalayın basın evini[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bizim asa sokakta basarim isterseniz , gerci benimde borcum var adama lol dun dugun vardi kuzenin bundan sonraki macta 2 maclik oynamamazligimi giderim son kadrodakilerden bosluk olursa artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şu maçlarınızdan birinde oynamaya adayım :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: fizban, 31 January 2004 22:56 tarihinde demiş ki: haftaya uyaaar :) Haftaya bana da uyar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 pazar mı yapalım[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cuma cumartesi daha klas olur daha şık olur bence :P ama pazar olcaksa da uyarım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Walla pazar geç olur gibi geliyo,hazır şöle gazı almışken hemen yapalım dicem ama hill'in tatil bitti sanırım,zavallı yaa:)yani perşembe falan onun okulu başlıyo olabilir ama yapalım,hem havalar daha da iyi olmaya başladı,daha çok koşarım ben:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Kenderleme, 02 February 2004 01:12 tarihinde demiş ki: cuma cumartesi daha klas olur daha şık olur bence :P +1[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 tamam işte hill olmasın ne güzel denge sağlayalım ehuehe arkadaşlar şimdi topic açıyorum...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hill Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ahuauha allahtan istedin 1 göz, sana verdi 2 göz. Ben zaten yokum, fizban da oynayamayacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 lol sabo kaporayı versin bi daaki maçın biz maç sonu geri kalan parayı öderiz =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: BabacumMostors, 31 January 2004 23:16 tarihinde demiş ki: maçı sabo üzerinden yapalım sabo hiç bir takımdan olmasın saboyu kaleye sokan 3 puan alsın sabo-touchdown[hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 31 January 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Kaleye ben sokarım,bugünden deneyim kazandım nede olsa:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: jankis, 31 January 2004 22:33 tarihinde demiş ki: angelus değil saha görevlisi :) ama görevli kenk bişiy yapmadı ki orda direk ildonun mazoşistliği herif direğe atladı Heh orda ildeniz topu son bi defa tokatladı,sonra bi tarafını çarptı direğe,tokatladığı topta ilerde direğe çarptı,çıkan sesi millet ildeniz kafayı direğe gömdü diye yorumları,ben de ildenizin üstüne düşünce süper oldu:) gülmekten yerden kalkamadım,ildenizin üsünde olduğum için o da kalkamadı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu arada yanlış anlaşılma olmasın yani açıklama gereği hissettim ahuah yok öle bişe arkadaşlar 48 milyon diye herkesten 4 milyon alındı halbuki 42 milyonmuş kampanyamtırak bişe varmış. artan parayla hem benim payım hem de 10 tane falan su alındı. kısacası herkes 500er bin falan fazla vermiş oldu :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kıvıorma :P[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 anlaşıldı şimdi paraları toplayan silthanas can'la sabo'nun gizlice ödeme sorası neden görüştüğu açıkla silth ne verdi karşılığında euahea[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 01 February 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sabo ya kanmayın beyler arta kalan para ile yurt dışına kaçmadan yakalayın basın evini[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bizim asa sokakta basarim isterseniz , gerci benimde borcum var adama lol dun dugun vardi kuzenin bundan sonraki macta 2 maclik oynamamazligimi giderim son kadrodakilerden bosluk olursa artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şu maçlarınızdan birinde oynamaya adayım :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: fizban, 31 January 2004 22:56 tarihinde demiş ki: haftaya uyaaar :) Haftaya bana da uyar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 pazar mı yapalım[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cuma cumartesi daha klas olur daha şık olur bence :P ama pazar olcaksa da uyarım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Walla pazar geç olur gibi geliyo,hazır şöle gazı almışken hemen yapalım dicem ama hill'in tatil bitti sanırım,zavallı yaa:)yani perşembe falan onun okulu başlıyo olabilir ama yapalım,hem havalar daha da iyi olmaya başladı,daha çok koşarım ben:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Kenderleme, 02 February 2004 01:12 tarihinde demiş ki: cuma cumartesi daha klas olur daha şık olur bence :P +1[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 tamam işte hill olmasın ne güzel denge sağlayalım ehuehe arkadaşlar şimdi topic açıyorum...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ahuauha allahtan istedin 1 göz, sana verdi 2 göz. Ben zaten yokum, fizban da oynayamayacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar