Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 o adamı aslında sahada bulduk böyle terketmişler onu küçükken.. kale direkleri büyütmüş onu. e haliyle saçı sakalı da salmış gördüğün gibi. biz de gördük angelus satmıştı onun yerine aldık takıma sonra çok sevdik adamı yemeğe de geldi fotoğraflarda da çıktı.. yaa..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eee fiz ve silthin resimleri napıyım ;) illa görmek isteyen varsa gelsin icqdan yollıım şimdi burdan yollamak ayıp olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hill'in çataldan dönen vuruşu ve benim bacağı az kalsın sahada bırakıyor olmam aklımda kalan en hayvansal hadiseler ayrıca penaltıdan adam nasıl sakatlanır diye bi gösteriyim dedim, üstüne vurdum ildeniz'in başarılı olamadım sakatlama konusunda ama sonra dönen topu gol yaptım hehe sonra angelus öyle kaleci sakatlanmaz böyle sakatlanır diye ildeniz'i kale direğiyle tanıştırdı.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 angelus değil saha görevlisi :) ama görevli kenk bişiy yapmadı ki orda direk ildonun mazoşistliği herif direğe atladı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: LvL_Sabo, 31 January 2004 22:31 tarihinde demiş ki: ayrıca penaltıdan adam nasıl sakatlanır diye bi gösteriyim dedim, üstüne vurdum ildeniz'in başarılı olamadım sakatlama konusunda . klasik bahanelerdir, ben öküzün önde gideniyim kazmalıgım dilelre destan enaltıyı burun ile atarım yetenek sıfır ayılık desen gani gani diyecegine[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 foruma yansımasa iyi olucaktı ;) abi bu arada ben seye koptum ya anahtarı getiren herif nasıldı ya dayı bi geldi elde ufak bi teyp gibi bişi müzik eşliginde soyunma odasına aldı bizi sora geldi yerdeki dolaplara baktı baktı gitti ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dyna +1 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sabo'nun penaltıyı dümdüz vurması üzerine fizban'ın "olm winning deel bu kaleci atlamak zorunda değil" yorumu da maçın güzellikleri arasındaydı :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ehe elimden geldigince saibe yaptım hatta bi ara kabul de ettiniz tamam ya falan dediniz ama vicdanım sızladı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: PhalanX, 31 January 2004 22:38 tarihinde demiş ki: bizim penaltı nasıldı arif gibi atladım lol ulan ulan ..[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bende ton balıklı sandvic yiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bende şeker pare yicektim alırken anneme dedim tabak yok ya oda durduk yerde bagırrı gibi oldu salondan bende trip attım ne bagırıyon fln sonra yemiyom annemde aa lütfen ye dedi hehe :P yicektim yemiyom inat ettim diye çay içtim :) su içtim diye topic mi vardı hmm[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bidahaki maç nzm şimdi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: PhalanX, 31 January 2004 22:42 tarihinde demiş ki: o yüzden arcane e attırdık ya olm yoksa emoş falan atardı :) adam mis gibi free-kick kullandı penaltıyı da atardı yani ne var :) ben de aşure yiyorum ama kokoreççide yalnız midye sandviç yemiştim eauh 45 milyonluk fiş için de sağolun arkadaşlar 750 bin ödedim vergiden 5 milyon kaptım lol[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 maçları sıklaştıralım bence milletin işine gücüne uyarsa (bi de hava su yol durumlarına ve şerrefsiz büyücülerin büyülerine) haftaya ya da 15 gün sonra yapalım ben diyorum bi tane daha. işim gücüm yok konuşuyorum tabi.. hatta bu topiki de pepeleksel futbol maçı v8.5tan 9 topiki olarak kullanalım.. yüzsüzlük dizboyu tabi kullanalım [Bu mesaj Kenderleme tarafından 31 January 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ulan öss öpecek beni ya neyse[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 haftaya pazar yapalım oyniyim sora biraz zor :P[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yemediginiz bişi kaldımı len :P bizde tophaneye gişttik içtik nargilemizi kız kestik sonra ordan vefaya cıktık ordada oturduk fln bi kumpir yemişim süperdi valla manyak pişmiş ve deli büyüktü harbiden kaç aydır oyle sağlam kumpir yememiştim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: PhalanX, 31 January 2004 22:38 tarihinde demiş ki: bizim penaltı nasıldı arif gibi atladım lol ben dedim o kadar. hatta bi ara 4-5 kişiyi penaltı attırmamak konusunda ikna ettim de. geriye kalan 7 kişi falan öeeeeaaaaaaaaaoooooo dediler hay kalıbınıza sıçiim ahuha[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hatta ben derim ki bu hafta çarş - cumartesi arası bi gün oynayalım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 penaltıyı sormayın arkadaşlar "kim kullansın sen at hayır sen at hede atsın yok ben atmam arcane atsın" peki dedim, attım köşeye, çok yavaş atmışım panter yavrusu tuttu tabii takım arkadaşlarıma maçta kayda değer hiçbir iş yapamadığım için özürü borç bilirim sanırım susuzluktandı nedenini bilmiyorum bi fena oldum maçta geçen maç hariç her maçta oynamış biri olarak söylüyorum bu en komik maçtı, çok düzgün oynanmasına rağmen en komik olaylar bunda oldu[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 of cankız ya oss nedir ki ;) tabi biz yedik üstüne para verdik sora bu herif vergiden kazandı para haftaya yapıyoruz o zaman v9u eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 neymiş düzgünnoynamamak tgerekmiş bu meret[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 aehahe süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 maçı sabo üzerinden yapalım sabo hiç bir takımdan olmasın saboyu kaleye sokan 3 puan alsın sabo-touchdown[hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 31 January 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar