sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yorumları buraya alalım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dirseğim feci soyulmuş yanıyor ah ah... güzel bir maç oldu, k,imileri kendini geliştirip kimileri de takozlaştığı için bu sefer çok gol olmadı ama güzel oldu kalede olmama rağmen eğlendim şutları bana değil köşelere atın biraz![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 öteki topikte yazıyo buraya da yazayım babacum önceki maçlara göre baya daha iyiydi. hillden bahsetmek istemiyorum zaten silth güzel paslar verdi asistler yaptı da kendi atamadı pek. phalanx da eski formunu yakalayacak maçı buldu tam. bizden de bathory çok iyiydi 2 katını yerdik muhtemelen o olmasa maçın ilk başında biraz daha iyi oynayabilsek şöyle 1-2 farklı biterdi. bi de sonlara doğru biraz oyundan düştük (e ne zaman oynadık? neyse karıştırmayalım onu ) 2 tane de penaltı kaçtı işte.. güzel maçtı 13-9 mu ne bitti galiba.. ya da sallıyorum işte.. tam skoru yazarsa biri güzel olcak[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Kenderleme, 31 January 2004 20:46 tarihinde demiş ki: 2 tane de penaltı kaçtı işte.. hoop hoop ben attım sonunda heuh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bizim takım adına konuşuyorum süper dandik bi maç oldu eueeuh 3 kişi yattı forvete ben çok güzel .ıçtım ama en azından defansta yani gururluyum :P ileri çıkmalarım da sonuç getirmeyince yenemedik tabe :) yetkililere sesleniyorum defansı olan bi takım yapsınlar orda oynayalım.[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yetkililere sesleniyorum bir kaleci daha üretsinmler arada kaleden çıkiim koşiim şut çekeyim... o kadar ayakkabı aldım daha adam gibi bi gole açılış yapamadım[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 he bu arada yenmek için karşı kalede babacumun olmasına güveinyoduk adam panter çıktı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 31 January 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 silth in üstün başarısını da tebrik etmek istiyorum adam 2 tane attı ama benim saydığım 10 tane karşı karşıya kaçırdı heralde ? maç aslında 25-9 bitmeliydi o kadar da rezil bi defansımız vardı :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 31 January 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 heh bak bana hem yemiyorum hem de deli gibi koşuyorum =)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 toptan hızlı hemi de bugün kanıtlandı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dustan yeni cıktım bi giyiniyim resimleri koyucam isalla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ayrıca mercanda big mac yiyen velet de ayrı bi süperdi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hehe cok beklersin forum dahil butun internet sitelerine vericem o resmi fiz bittin sen üstünden para bile kazanırım o vucutla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eveeeeeeet gelelim resimlere efenim ilk resmimiz winner team ;) kalleşler hehe ikinci resmimiz savaşan şahinler savaştılar ama şaibelere dayanamayıp yenildiler ;) simdi mercan resimleri 3insan azmanı ;) sırasıyla arcane,mrbomb,jankis,ben,babacum ve phalanx bi kac resim daha var ama usendim eger yogun istek yapılırsa silthin ve fizbanın sok resimlerini yayınlıyabilirim[Bu mesaj Bathory tarafından 31 January 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 he bu arada fizbanın dayanamayıp winner team le beraber poz vermesini ne şekilde yorumlayacaz bilemiyoruz tabe[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 3 insan azmanı yorumu süper yannız[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bu arada jankis o topa yanlış açıyla koşma olayını 4 kere falan yaptı çıldırıyodum. dedim hatta adamın matematiği zayıf zamanlama ve açıyı ayarlayamıyo diye :) bu arada ben de güzel sıçtım. 1 gol attım hem de penaltıdan falan diil, normal gol :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hayır o benim açıyı hesaplayamamamdan kaynaklanmıyo ben başlangıç hızımla koşsam topa yetişecem ama 2t sürede hızımı yarıya indirince aynı açıdan top yetişilmiyo[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 dop sakallı amcam kim yahu :) bu arada dedik demi biz hill kazanır diye :p[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: DynamicK, 31 January 2004 22:06 tarihinde demiş ki: dop sakallı amcam kim yahu :) saha görevlisi o yanlışlıkla girmiş resme :)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 puhaha fizbana koptu myanlız hemende kaynamış resimlere :) bide elalemin boylar denk bu arada kontrol kulesi gibi çıkmış :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ayu cankız kaybedenlerde sabonun sol tarafınad kalanı diyorum adam yanlışlıkla sizle yemegedemi geldi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ahah urza lzm taça atmak için :P[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: DynamicK, 31 January 2004 22:09 tarihinde demiş ki: ayu cankız kaybedenlerde sabonun sol tarafınad kalanı diyorum adam yanlışlıkla sizle yemegedemi geldi :) olm adam feci kanka çıktı dayanamadık yemeğe davet ettik o da geldi çok mu garip he taç muabbeti ayrı süper adamlar felaket bastırıyodu baktım bunaldık defansta topu dışarı atması gerekiyodu korner saçma olur dedim "taca at"[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 31 January 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ii taktik rakibi kopartıp ataklarını kesmişsin ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar