Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ama çok feci alerjim var, bi kere annemin arkadaşının kedisi kucağımdayken uyuyakalmışım. kedide uyumuş. bi kalktım gözlerimi açamıyom. şişmiş direk. allahım nası kaşınıyo. uzaylı gibi olmuşum. ama kedi istiom lan. faking biyoloji =/
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 uzak dur uzak alerji kötü bişey ayrıca şiş gözlerle falan kediyi kendıne saldırtmak ıstemezsın demi?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bende de hayvani bir şekilde kedilere alerji vardı. Birgün beyaz bi sokak kedisi gördüm, gittim sevdim. Bir daha da kediler yüzünden ağzım gözüm şişmedi. Eve kedi bile aldım. İlginç
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben de istiyorum, benim de alerjim var, üstüne bi de babam hiç sevmiyor kedileri, çok güzel :/ http://www.facebook.com/group.php?gid=2209345946
Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 motor fonksiyon bozucu kedi
Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 köpek kedi. olmuyo işte alerji hepsinde alerji.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sende o zaman tasmalı rakçı hatun bul köpek niyetine besle ? oda alerji yapcaını zannetmiom ingilterede bi herifin hatunu kendini köpek zannediodu hatırladıım kadarıyla :P fsdsf
Öne çıkan mesajlar