Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bill Gatesin kızı olsa var ya..dağa kaçırır anladın sen onu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Warren Buffet ben bunun kızını kaçırırdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben hepsini kaçırmaya meyilliyim.. :) sfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Kaede evet gündemi tartışıyoruz burada rahat ol yorum falan yap. beğenmediysende başka konularda takıl.. o hintli olayı benimde dikkatimi çekti.. fakat ben sabancı ilk 5tedir diye düşündüm.. ayrıca Türkiye'nin en zenginleride dünyanın zenginleri arasındaki fakiri oluşturmuşlar resmen. Ekonomi hocamız hep der zaten bizim zenginlerimizde fakir diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ya adam benim 10 yıllık arkadaşım, takılıyoruz biz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Kaede said: aktiftablet said: Kaede said: Bu Milliyetten günlük haber copy/paste yeni moda mı ? Günlük haber c/p'si değil bu yavruss. Hergün Forbes toplantısı düzenlenip liste oluşturulmuyor. Owned. Ama hergün birileri üşenmeyip gazetelerden haberleri tek tek c/p yapıyor buraya. Günlük Haber Hergün Hergün yapılan haber c/p si, milletin servetinin hesaplanması değil. Pwned. O zaman git o c/p'n olduğu topicte çemkir, ayrıca arkadaş falan diiliz nıahahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 evet, bill gates düşmüş birazcık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 360'tan olsa gerek.. :D Kınıyorum böyle mod.'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Zheld said: zenginin parası züğürdün çenesini yorar ben dicektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 allah benim babam niye yok ada çok zengin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar