LiGhTfOrCE, 01 February 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
din hanesi tamamen kalkmalı boş bırakmakda çözüm değil .
Biara Varşova Pattına girelim diyolardı o da patladı galiba . O nedir onuda pek bilmiyorum ama bilen varsa açıklarsa sevinirim .
Lightforce bence bilmeden konusmamakta yarar var, Varsova Pakti 14 Mayis 1955'te Sovyetler ve 2.Dunya sonrasinda isgal ettigi ve komunistlestirdigi Dogu Avrupa ulkeleri arasinda yapian bir Pakt ve demir perde ismi bu pakttan sonra verilmistir,Nato'nun karsisinda bulunan pakttir ayni zamanda, Nato batinin pakti, Varsova ise Sovyetlerindi, ayrica Turkiye hicbir zaman resmi olarak Varsova Paktina dahil olmadi, elbette komunist gruplar zamaninda bunu istediler ama Devletin A.B'ye basvurmasi gibi bir Varsova Paktina basvuru asla olmadi ki zaten o donemlerde Turkiye Amerika'nin Rusya'ya karsi fuze yerlestirdigi yerlerden biriydi.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
başvurdu demedim söyleniyodu zamanında aklıma geldi teşekkür ederim bilgi verdiğin için . Tartışma programlarında bisürü kişi öyle yapalım böyle yapalım falan diyodu . Tartışma programlarının birinde böyle bişe çıkınca tepki çekmişdi zamanında Varşova Pattına yatırım yapsaydık daha iyi olurdu falan gibi . Ozaman biraz araştırma yapdım ama internet imkanım yokdu fazla birşey bulamadım . [signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
[Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 02 February 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar
Unclecan
Lightforce bence bilmeden konusmamakta yarar var, Varsova Pakti 14 Mayis 1955'te Sovyetler ve 2.Dunya sonrasinda isgal ettigi ve komunistlestirdigi Dogu Avrupa ulkeleri arasinda yapian bir Pakt ve demir perde ismi bu pakttan sonra verilmistir,Nato'nun karsisinda bulunan pakttir ayni zamanda, Nato batinin pakti, Varsova ise Sovyetlerindi, ayrica Turkiye hicbir zaman resmi olarak Varsova Paktina dahil olmadi, elbette komunist gruplar zamaninda bunu istediler ama Devletin A.B'ye basvurmasi gibi bir Varsova Paktina basvuru asla olmadi ki zaten o donemlerde Turkiye Amerika'nin Rusya'ya karsi fuze yerlestirdigi yerlerden biriydi.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş
LiGhTfOrCE
[Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 02 February 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
trikeratops
Sosyal ağlarda paylaş