KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 3 gün sonra ssdf. 3 kişi falan olcaz zaten. Bakın buraya şşt alo. Konuyu görmemezlik falan olmasın. Saat 14:00 Varuna (gezgin değil kanatlının ordaki) Önerilere açık tabi. Boşluk bırakıp yazmayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 inşallah geleceğim... gelemeyedebilirim. gelirsem tanımaya çalışırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bakmıyolar heralde özel mesajla deniycem bi. yarın lan buluşma sdf. olmazsa olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben gelebilirim ama kimseyi tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 biz de birbirimizi tanımıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben gelicem kankalar... saat 14 de varunadayım da... nasıl tanıycam olm milleti... off derde bak. neyse sorarım orda millete artık. abi o da olmaz. yaaa bir yol söyleyin. kesin gelicek bir arkadaş bana özel mesaj atarsa telefon melefon halledebiliriz. hadi öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 şansa bak lem, kaç zamandır bi memlekete geliyim dedim buluşmaya denk geldim :) uyanabilirsem gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dün eskişehirdeydim bugun sabah antalyaya geldim. hayvanoğlu, ejderha misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben hiç eskişehire gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 CthuLhu said: ben hiç eskişehire gitmedim. e gelde buluşma gerçek olsun be ya. olamadı önceki ben gidemedim. zira o gün bakıma alındı pati. şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bu gidişle istanbulda sağlam üni olmaz burak. Ver elini eskişehir gibi duruyor şu an, odamı hazırla. Fırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar