Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yahu yeni DVD-writer sipariş etmiştim, bugün geldi. Yanlız ürün bilgilerinde ide mi sata mı olduğu yazmıyordu. Sata çıktı ve benim power supplydan sadece 1 tane sata güç kablosu çıkıyor ki o da hdd lerin biri tarafından kullanılıyor. Napsak netsek acep ? Ürünü geri gönderip ide versiyonunu mu istesem ? Yoksa benim manual olarak yapabileceğim bir şey varmı ? Hani ne kadar saçma gelsede kulağa ide <-> sata değişimi sağlayan bir parça ? o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tek derdin güç bağlantısı ise 1-2 ytllik çeviriciler (basit bişey baya) var, sorunsuz çalıştırırsın. edit: bunun gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Niye saçma olsun yahu, kablosunu takıyosun halloluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 HDD ile falan veriliyo genelde bu dönü$türücüler.. senin $ansızlığın olmu$ çıkmaması.. ya da belki rom larda yoktur o olay.. yine de basit bi sorun ya.. dert etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Evet sadece power kablosu :> Oh be çok iyi oldu yarın ilk iş gidip alıyım teşekkürler herkese :> Yok yani IDE ve SATA güç kablolarına baktım da power supply dan çıkan kablolar farklı renklerdeydi, bende herhalde beslemeleri farklıdır diye düşünmüştüm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 anakart girişleri de farklı kablo değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 forgiver said: anakart girişleri de farklı kablo değil miydi nası yani ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yok hayır anakartta bol bol sata slotu boşta ve elimde yeteri kadar sata kablosu var veri transferi için. Sorun güç kaynağından gelmesi gereken kablonun eksikliğiydi ama yarına o da kalmıycak resimde gözüken meret sayesinde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar