owshit Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Avrupada psikoloji uzmanlığının etkinliği konusunda ne söyleyebilirsiniz.Psikoloji eğitimi mi daha etkilidir psikiyatri mi? Avrupada psikologlara bakış açısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 e hadi birşeyler söyle pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Psikoloji ile Psikiyatri farklı eğitimler gerektiriyor diye biliyorum ama. Avrupa'daki durum hakkında bir fikrim yok. Yani kolaylıkla aralarında seçim yapılabileceğini zannetmediğimden ötürü dedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Farklılıkları biliyorum sadece hangisinin mesleki açıdan daha kariyer yapmaya müsait olduğunu bilmek istiyorum ? Yani bir psikologla psikiyatriye bakış açıları arasında fark nedir avrupada falan, onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar