patara Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Tüm Türkiye'nin ve islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar Allah'tan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim...
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Tüm PaticiK Insanlarının Kurban Bayramlarını Kutlarım..[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO))))))))))))
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bayramınız kutlu olsun[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ahah gaf yapanlarında bayramı kutlu olsun ( cıvıdım biras :D )
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: yok, 02 February 2004 00:59 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 01 February 2004 19:17 tarihinde demiş ki: Tüm PaticiK Insanlarının Kurban Bayramlarını Kutlarım.. ben insan olmayanlari da kutluyorum.. :-P Tövbe Tövbe :D.... Eğitim Şart.. televizyona cıkarsa kötü :-)[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream...
mami Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Kurban Bayramının anlamını bilen herkesin bayramı kutlu olsun.
Öne çıkan mesajlar