Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine, yeniden Pitbull vahşeti ("Bişi olmaz, münferit olay canım")

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Bir başka münferit olay:

Hastanede Pitbull dehşeti
6 Mayıs 2008

İSTANBUL Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne geçen şubat ayında gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, sahibi belirlenemeyen ‘Pitbull' cinsi köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan köpeğin koridorda bulunanlarda neden olduğu panik ve Fehiman Özcan'a saldırısı da bulunuyor.

Hastanenin ana kapısından giren köpeği görenler kaçışırken köpeğin saldırısına uğrayan Fehiman Özcan'ın da kaçma çabası güvenlik kameralarına yansıdı. Hastanedeki bir kişi köpeği iki kulağından tutarak hastane dışına attığı görüldü. Hastaneden atılan köpeğin yeniden otomatik açılan kapıdan girdiği, güvenlik görevlilerinin de coplarla hayvana müdahale ettiği görüldü. Hastanede önüne geleni kovalayan köpeğin peşine takıldığı bir kişinin hızla dışarı kaçtiği, bu kişinin peşinden arı çıkıp 3'üncü kez hastaneye giren hayvanın uzun uğraşlar sonunda hastane tuvaletine kapatılarak copla dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Değişik yerlerinden yaralanan Fehiman Özcan, Bakırköy Adliyesi'ne giderek hastane görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan Özcan, olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan tedavi ardından taburcu edildi. Olaydan 3 ay geçmesine rağmen yaraları halen iyileşmeyen ve vücudundaki morlukları geçmeyen Fehman Özcan, “Hastane içinde bana köpek saldırdı. Yaklaşık yarım saat köpekle boğuştum. İnsanlar korkudan kaçtıkları için kimse müdahale edemedi. Çok yoksul bir hayat yaşıyorum. Saldırıdan sonra kimse de bizi sormadı. İşe çıkamadığım için 3 aydan bu yana kiramı ve giderlerimi ödeyemiyorum. Hastane görevlileri hakkında şikayette bulundum” dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

edit: güvenlik kamerası görüntüsünü de koyayım tam olsun.

[video]http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2406?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Ocak 2008-Mayıs 2008 arası ajanslara düşen Pitbull vahşeti haberleri:

STANBUL Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne geçen şubat ayında gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, sahibi belirlenemeyen ‘Pitbull' cinsi köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan köpeğin koridorda bulunanlarda neden olduğu panik ve Fehiman Özcan'a saldırısı da bulunuyor. 6 mayıs 2008

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde pitbull cinsi köpek, sahibinin gözü önünde bir sokak köpeğini bacağından ve boğazından ısırarak öldürdü. Vatandaşların da dehşet dolu gözlerle izlediği olay sonrası pitbull, sahibi tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. 2 mayıs 2008

DENİZLİ'de, sahibinin elinden kurtulan pitbull cinsi köpek, okul bahçesinde arkadaşlarıyla top oynayan ilköğretim öğrencisi 15 yaşındaki Efe Esmek'e saldırarak, bacağını ısırdı. Esmek, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, sahibi kaçan köpek, belediye ekipleri tarafından gözetim altında tutulmak üzere hayvan barınağına götürüldü. 11 nisan 2008

İzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde kuduz pitbull dehşeti yaşandı. Sokakta evlerinden çıkan vatandaşlara saldıran pitbull cinsi köpek bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Köpeği, belediye ekipleri uyuşturucu iğne kullanarak etkisiz hale getirdi. 7 nisan 2008

Yaklaşık 3 yıl önce eşi Francis Maddox ile Alanya´ya yerleşen İngiliz Karen Margareth Maddox, bu sabah 2 köpeğini gezmeye çıkardı. Saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kardelen Sokak´ta karşılarına çıkan başıboş bir Pitbull, hayvanlara saldırdı. 27 mart 2008

Hollanda Ankara Büyükelçiliği ikinci katibi Jacob Koedood’un Oscar isimli köpeği, pitbull tarafından parçalanarak öldürüldü. 6 mart 2008

Adana’da 17 yaşındaki genç, gezmeye çıkardığı kendi pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Sahibinin bacağını, kolunu ısırıp bırakmayan pitbull, çevredekiler tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. 5 mart 2008

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde 17 yaşındaki Veysel Çoban, beslediği ve sokakta gezmeye çıkardığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Sahibinin bacağını, kolunu ısıran pitbull, çevredekiler tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. 4 mart 2008

İzmir’in Güzelyalı Semti’nde İsmet Özgür’ü ısırarak yaralayan pitbull cinsi köpek, Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce gözetin altına alındı. 4 şubat 2008
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde üç travesti tarafından evlerini korumak için beslenen üç pitbull sokakta oynayan çocuklara saldırdı ve bir sokak köpeğini parçalayarak öldürdü.

Olaya tanık olan mahalle sakinlerinden avukat Yasemin İnceoğlu, pitbull'ların asıl hedefinin çocuklar olduğunu, sokak köpeği sayesinde olası bir faciadan döndüklerini söyledi. 27 Mayıs 2008

--------------

münferit olay lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
pitbull manyak bir köpek cinsi işte zorlamaya gerek yok neden alır insanlar anlamıyorum. olay hava atmak mı nedir? ya da etraftaki canlılara saldırtıp vahşi bi zevk mi alınıyor. başıma gelen olay, sitenin içinde yürüyorum, pitbullunu gezdiren bir çocuğun yanındaki beyinsiz arkadaşı:"olum kız var lan(beni kastediyor) saldırtsana.lan bari şurda kediler var onlara dalsın." ne diyeyim, allah önce beyin sonra akıl fikir versin bu çocuklara da ailelerine de.madem güçlü gidin kangal alın, alman çoban köpeği falan safkan bişey alın. neden kırma ve vahşi köpek?
Sosyal ağlarda paylaş

pitbullların adı çıkmış diye haber oluyor sanırım. hani tehlikeli bi köpek ne yapıcagı belli diil ama bu pitbull isminin haberlerde çok geçmesi de bi bakıma özgüveni eksik kişilerin taleplerini arttırıyor. gerek sokak köpekleri gerek sivas kangal gerek alman kurdu gerekte rottweiler olsun birçok köpege karşı 100 metre derecem oldugunu söylemem gerekiyor. pitbull dışında birçok köpek tarafından ısırılanlar gördüm özellikle sivas kangallar tarafından ölümüne parçalanan birini görmüştüm ki o bu haberlerde geçenlerle kıyaslanamaz bile. o yüzden sadece pitbullların haberlerde yer alması enteresan. sonuç olarak olay sahiplerinde bitiyor. cinsi ne olursa olsun bilinçsizce/sorumsuzca hayvan sahibi olmak (özelliklede bu tür hayvanları) gerçekten yanlış. hoş o çocukta kendi yem olmuş yapıcagı fazlada birşey yok, çocuklara saldırsaymış ozmn tartışılırdı belki.
Sosyal ağlarda paylaş

kangal vb. safkan özellikle de iyi eğitimli hayvanları çileden çıkarmak için özel çaba harcamış olmak lazım. pitbull öyle değil ama. istediğin kadar eğit bence hayvanın doğası böyle.nasıl ki golden genel olarak vahşi olmaz pitbull da sakin olmaz.ama her tür köpek eğitilmelidir golden da olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bonus

ADAPAZARI’nın Arifiye Beldesi’nde bir vatandaşın, son derece tehlikeli olduğu bilinen ve üretilmesi yasak olan pitbull cinsi köpeği ilginç şekilde gezdirmesi dikkat çekti. Kendisi aracının direksiyonunda, zincirinden tuttuğu pitbull ise dışarıda otomobilini hareket ettirerek köpeği gezdiren kişi ilgiyle izlendi.

Kısa sürede ana caddeden tali yola giren aracın sürücüsü ve köpek gezintiye devam etti. Vatandaşlar, ‘köpeğin çok tehlikeli olması nedeniyle, sürücünün bile aracına almaktan korktuğu’ yorumunda bulundu.

Sosyal ağlarda paylaş

ahaha sturm, yuh. yani sen adamın köpekten korktuğu için mi köpeği öyle gezdirdiğini sanıyorsun ? hadi haberciler aç, yapacak haber yok ondan yapıyorlar da. sen bütün gün haber sitelerindeki haberleri okuyup forumumuza link spamleyen bir insansın. hoş şimdiye kadar senin yorumun olan postu da görmek zor.

neyse efenim, pitbull öldürmez sahibi öldürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Pitbull dediğin insan türetmesi bir cins ne doğasından bahsediyorsunuz?

Aslan kaplan değil ki bu, psikopat bir köpek. Dövüşlerde kullanmak için üretilmiş bi mahlukat benim gözümde. Köpek değeri yok bile bence...

İyi olmuş öldürüldüğü. Arkadaşlarına hava atmak için alan çocukta görmüştür ebesininkini yanmıştır dili bi kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
eğitimsiz kangalı bile, eğer sahibine tehdit olduğuna inanmamışsa, öle parcalaması cok mümkün değil. nasıl bir olaydı senın yaşadığın?

bi aile dostuna av dönüşü köyden geçerken 3 tanesi saldırmış buda yatmış, ölü gibi durunca bişey yapmazlar diye ama direk paramparça etmişler. baldırlarını , kolunu bide yanagının bi kısmını parçalamışlar köylüler bide arkadaşları ayırmış. bayaa bi süre hastanede kaldı baldırları yarı yarıya küçülmüştü resmen. pek egitimli oldugunu sanmıyorum köpeklerin safkan mıdır orasınıda çok iyi bilemem ama kangal demişti saldırıya ugrayan ki köpeklerden anlayan biriydi pek yanlış olacagını sanmam.

asıl safkan yeni yavrulamış bi kangalla anım var ki beni o yaratıktan soguttu. hoş benim salaklıgım arkadaşı beklerken bahçesinde sevmeye gittim uzaktan çok sempatik ve uslu görünmüştü gözüme. 1-2 metre yaklaşana kadar aynı sempatiklik devam ediyodu sonrasında kendimi bahçenin çitlerinde buldum. ben böle degişim böle yaratıklaşma görmedim hiç bi hayvanda. muhteşem bi köpek tabi onu kabul etmek lazım ama sahibine.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Pitbull dediğin insan türetmesi bir cins ne doğasından bahsediyorsunuz?

Aslan kaplan değil ki bu, psikopat bir köpek. Dövüşlerde kullanmak için üretilmiş bi mahlukat benim gözümde. Köpek değeri yok bile bence...

İyi olmuş öldürüldüğü. Arkadaşlarına hava atmak için alan çocukta görmüştür ebesininkini yanmıştır dili bi kere.

saygı duyuyorum, ağzına sağlık
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bence her köpeğin bebekliği çok önemli sosyalleşmesi kadar öenmli bir şey yok diye düşünüyorum.Lakin Pitbull çocukları veya yabancıları seven bir ırk değil.Bebekliğinde çocukları sevdirme özelliği benimsetilseyd;tuttuğunu koparmazdı.Ağız yapısı olarak Alman Köpeği gibi azcık azcık ısırıp bırakan bir köpekte değil.Isırdığı vakit testere ile ağzı kesilip açılan bir tür.Yasaklanması hususuna gelince sosyalleşmesi zor ve bilinçsiz bir toplulumumuz olduğundan pitbull doberman ve rothweiller'in yasaklanması gerekir veyahut zorunlu eğitim diye bir program düzenlenir köpek okulu zorunluluğu getirilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
12 yaşındaki İsa'yı pitbull ısırdı

ADANA'da sahibi kavga edince ürken pitbull cinsi köpek, 12 yaşındaki İsa Kırtay'a saldırıp kolundan ısırdı. Köpeğin sahibi ortadan kayboldu.

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pitbull cinsi köpeğini satmak için Karataş yolu üzerindeki kuş pazarına götürdü. Burada başka bir köpek sahibiyle tartışırken, pitbull saldırganlaşıp kavgayı seyreden koyun satıcısının yeğeni İsa Kırtay'ı sağ kolundan ısırdı. Köpek sahibi köpeğiyle birlikte kayıplara karışırken koyun satıcısı 37 yaşındaki İbrahim Kırtay, yeğenini Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kuduz aşısı yapılan İsa, köpeğin ısırdığı yere pansuman yapıldıktan sonra taburcu edildi. Köpeğin ısırdığı yerin acıdığını söyleyen İsa Kırtay, “Köpeğin sahibi kavga ediyordu. Köpek serbest kalınca üzerime gelip kolumu ısırdı. Beni parçalayacak sandım. Sahibi hemen üzerimden aldı. Yoksa beni öldürecekti. Kolumun acısından duramıyorum” dedi. Polis, köpeğin sahibini arıyor.

90 yaşında pitbullar parçaladı

New York’un Staten Adası’ndaki evinin arka bahçesinde, pitbull cinsi iki köpek tarafından saldırıya uğrayıp ağır yaralanan Henry Piotrowski (90) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Piotrowski saldırı sonucu bir ayağı, meydana gelen kangren nedeniyle kesilmişti. Uzun bir süredir yoğun bakımda olan Piotrowski’nin ölümü üzerine New York savcılığı köpeklerin sahipleri James McNair ve Kim DiPrima hakkında ağır ihmal gerekçesiyle soruşturma başlattı. Köpekler de zehirli iğne ile itlaf edildi.

bonus

Minik Ayşenur'u parçaladılar

Minik Ayşenur'u parçaladılar
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, portakal bahçesinde çalışan annesinin yanına gitmeye çalışan 2 yaşındaki Ayşenur Öztunç, üzerine saldıran 8 sokak köpeği tarafından parçalanarak öldürüldü.

Olay saat 11.30 sıralarında Yarbay Şemsettin Mahallesi'ndeki portakal bahçesinde meydana geldi. Eşi 39 yaşındaki Fesih Öztunç İstanbul'da bir fırında işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Hamide Öztunç, çalışmak üzeri gittiği portakal bahçesinde, minik kızı Ayşenur'u bahçe içindeki evin içine bıraktı. Hamide Öztunç portakal toplarken, minik Ayşegül evden çıkıp annesinin yanına gitmek istedi. Bahçe içindeki evden çıkan küçük kız, yaklaşık 200 metre uzaklaştıktan sonra 8 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çığlık ve köpek havlamalarını duyan hala 18 yaşındaki Filiz Öztunç, sese doğru koştu. Köpeklerin bir şeyi parçalamaya çalıştığını fark eden Filiz Öztunç, hayvanları uzuklaştırmak için taş attı. Bunun üzerine köpeklerin saldırmak için yöneldiği genç kız, yan bahçede çalışan komşularının olay yerine geldiğini görünce yardım istedi. Atılan taşlarla uzaklaştırılan köpeklerin Ayşenur Öztunç'un minik bedenini parçaladığı fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede küçük kızın öldüğü anlaşıldı. Vücudunun hemen hemen her tarafının parçalandığı belirtilen kızın, annesiyle diğer yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayın şokunu yaşayan hala Filiz Öztunç, “Havlama seslerini duyunca evden çıkıp köpeklere doğru gittim. Köpekler ortalarına aldıkları bir şeyi çekiştiriyordu. Taş attım, bana da saldıracaklardı ki komşularımız olay yerine geldi. Taş atıp, köpekleri kovalamadığımızda yeğenimin kanlar içindeki parçalanmış cesedini gördüm” dedi. Anne Hamide Öztunç ise sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Tarsus Belediyesi ekipleri uyuşturucu iğnelerle köpeklerin peşine düştü. Vatandaşlar da çevredeki köpekleri kovaladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...