Yine, yeniden Pitbull vahşeti ("Bişi olmaz, münferit olay canım")
onları böyle yetiştiriyorlar çok yazık tüh tüh vah vah yoksa bunlar şeker canım.
birader it saldırıyormu? saldırmış mı? saldırmış? yassah mı , yassah. sorumlu, suçlu aramayın. cezası neyse çekmeli sahibi + it kısırlaştırılma + barınak.
- Genel Yönetici
STANBUL Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne geçen şubat ayında gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, sahibi belirlenemeyen ‘Pitbull' cinsi köpeğin saldırısına uğramasına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan köpeğin koridorda bulunanlarda neden olduğu panik ve Fehiman Özcan'a saldırısı da bulunuyor. 6 mayıs 2008
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde pitbull cinsi köpek, sahibinin gözü önünde bir sokak köpeğini bacağından ve boğazından ısırarak öldürdü. Vatandaşların da dehşet dolu gözlerle izlediği olay sonrası pitbull, sahibi tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. 2 mayıs 2008
DENİZLİ'de, sahibinin elinden kurtulan pitbull cinsi köpek, okul bahçesinde arkadaşlarıyla top oynayan ilköğretim öğrencisi 15 yaşındaki Efe Esmek'e saldırarak, bacağını ısırdı. Esmek, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, sahibi kaçan köpek, belediye ekipleri tarafından gözetim altında tutulmak üzere hayvan barınağına götürüldü. 11 nisan 2008
İzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde kuduz pitbull dehşeti yaşandı. Sokakta evlerinden çıkan vatandaşlara saldıran pitbull cinsi köpek bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Köpeği, belediye ekipleri uyuşturucu iğne kullanarak etkisiz hale getirdi. 7 nisan 2008
Yaklaşık 3 yıl önce eşi Francis Maddox ile Alanya´ya yerleşen İngiliz Karen Margareth Maddox, bu sabah 2 köpeğini gezmeye çıkardı. Saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kardelen Sokak´ta karşılarına çıkan başıboş bir Pitbull, hayvanlara saldırdı. 27 mart 2008
Hollanda Ankara Büyükelçiliği ikinci katibi Jacob Koedood’un Oscar isimli köpeği, pitbull tarafından parçalanarak öldürüldü. 6 mart 2008
Adana’da 17 yaşındaki genç, gezmeye çıkardığı kendi pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Sahibinin bacağını, kolunu ısırıp bırakmayan pitbull, çevredekiler tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. 5 mart 2008
ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde 17 yaşındaki Veysel Çoban, beslediği ve sokakta gezmeye çıkardığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Sahibinin bacağını, kolunu ısıran pitbull, çevredekiler tarafından sopalarla dövülerek öldürüldü. 4 mart 2008
İzmir’in Güzelyalı Semti’nde İsmet Özgür’ü ısırarak yaralayan pitbull cinsi köpek, Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce gözetin altına alındı. 4 şubat 2008
- 2 hafta sonra ...
Olaya tanık olan mahalle sakinlerinden avukat Yasemin İnceoğlu, pitbull'ların asıl hedefinin çocuklar olduğunu, sokak köpeği sayesinde olası bir faciadan döndüklerini söyledi. 27 Mayıs 2008
--------------
münferit olay lol
- 2 ay sonra ...
ciddi ciddi silah taşıyanlarda, bu gibi şeylerin ardına gizlenenlerde bi yamukluk var..
ADAPAZARI’nın Arifiye Beldesi’nde bir vatandaşın, son derece tehlikeli olduğu bilinen ve üretilmesi yasak olan pitbull cinsi köpeği ilginç şekilde gezdirmesi dikkat çekti. Kendisi aracının direksiyonunda, zincirinden tuttuğu pitbull ise dışarıda otomobilini hareket ettirerek köpeği gezdiren kişi ilgiyle izlendi.
Kısa sürede ana caddeden tali yola giren aracın sürücüsü ve köpek gezintiye devam etti. Vatandaşlar, ‘köpeğin çok tehlikeli olması nedeniyle, sürücünün bile aracına almaktan korktuğu’ yorumunda bulundu.
neyse efenim, pitbull öldürmez sahibi öldürür.
Ayrıca bu hayvanları dövüştürmek için aç bırakan döven hayvanlar olduğunuda unutmamak lazım.
Aslan kaplan değil ki bu, psikopat bir köpek. Dövüşlerde kullanmak için üretilmiş bi mahlukat benim gözümde. Köpek değeri yok bile bence...
İyi olmuş öldürüldüğü. Arkadaşlarına hava atmak için alan çocukta görmüştür ebesininkini yanmıştır dili bi kere.
eğitimsiz kangalı bile, eğer sahibine tehdit olduğuna inanmamışsa, öle parcalaması cok mümkün değil. nasıl bir olaydı senın yaşadığın?
bi aile dostuna av dönüşü köyden geçerken 3 tanesi saldırmış buda yatmış, ölü gibi durunca bişey yapmazlar diye ama direk paramparça etmişler. baldırlarını , kolunu bide yanagının bi kısmını parçalamışlar köylüler bide arkadaşları ayırmış. bayaa bi süre hastanede kaldı baldırları yarı yarıya küçülmüştü resmen. pek egitimli oldugunu sanmıyorum köpeklerin safkan mıdır orasınıda çok iyi bilemem ama kangal demişti saldırıya ugrayan ki köpeklerden anlayan biriydi pek yanlış olacagını sanmam.
asıl safkan yeni yavrulamış bi kangalla anım var ki beni o yaratıktan soguttu. hoş benim salaklıgım arkadaşı beklerken bahçesinde sevmeye gittim uzaktan çok sempatik ve uslu görünmüştü gözüme. 1-2 metre yaklaşana kadar aynı sempatiklik devam ediyodu sonrasında kendimi bahçenin çitlerinde buldum. ben böle degişim böle yaratıklaşma görmedim hiç bi hayvanda. muhteşem bi köpek tabi onu kabul etmek lazım ama sahibine.
Pitbull dediğin insan türetmesi bir cins ne doğasından bahsediyorsunuz?
Aslan kaplan değil ki bu, psikopat bir köpek. Dövüşlerde kullanmak için üretilmiş bi mahlukat benim gözümde. Köpek değeri yok bile bence...
İyi olmuş öldürüldüğü. Arkadaşlarına hava atmak için alan çocukta görmüştür ebesininkini yanmıştır dili bi kere.
saygı duyuyorum, ağzına sağlık
- 1 ay sonra ...
http://www.baltimoresun.com/news/local/baltimore_city/bal-md.ci.pitbull23oct23,0,7163330.story
Dog was tranquil, owners say, until their son was hurt
- 2 ay sonra ...
ADANA'da sahibi kavga edince ürken pitbull cinsi köpek, 12 yaşındaki İsa Kırtay'a saldırıp kolundan ısırdı. Köpeğin sahibi ortadan kayboldu.
Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pitbull cinsi köpeğini satmak için Karataş yolu üzerindeki kuş pazarına götürdü. Burada başka bir köpek sahibiyle tartışırken, pitbull saldırganlaşıp kavgayı seyreden koyun satıcısının yeğeni İsa Kırtay'ı sağ kolundan ısırdı. Köpek sahibi köpeğiyle birlikte kayıplara karışırken koyun satıcısı 37 yaşındaki İbrahim Kırtay, yeğenini Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kuduz aşısı yapılan İsa, köpeğin ısırdığı yere pansuman yapıldıktan sonra taburcu edildi. Köpeğin ısırdığı yerin acıdığını söyleyen İsa Kırtay, “Köpeğin sahibi kavga ediyordu. Köpek serbest kalınca üzerime gelip kolumu ısırdı. Beni parçalayacak sandım. Sahibi hemen üzerimden aldı. Yoksa beni öldürecekti. Kolumun acısından duramıyorum” dedi. Polis, köpeğin sahibini arıyor.
90 yaşında pitbullar parçaladı
New York’un Staten Adası’ndaki evinin arka bahçesinde, pitbull cinsi iki köpek tarafından saldırıya uğrayıp ağır yaralanan Henry Piotrowski (90) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Piotrowski saldırı sonucu bir ayağı, meydana gelen kangren nedeniyle kesilmişti. Uzun bir süredir yoğun bakımda olan Piotrowski’nin ölümü üzerine New York savcılığı köpeklerin sahipleri James McNair ve Kim DiPrima hakkında ağır ihmal gerekçesiyle soruşturma başlattı. Köpekler de zehirli iğne ile itlaf edildi.
Minik Ayşenur'u parçaladılar
Minik Ayşenur'u parçaladılar
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, portakal bahçesinde çalışan annesinin yanına gitmeye çalışan 2 yaşındaki Ayşenur Öztunç, üzerine saldıran 8 sokak köpeği tarafından parçalanarak öldürüldü.
Olay saat 11.30 sıralarında Yarbay Şemsettin Mahallesi'ndeki portakal bahçesinde meydana geldi. Eşi 39 yaşındaki Fesih Öztunç İstanbul'da bir fırında işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Hamide Öztunç, çalışmak üzeri gittiği portakal bahçesinde, minik kızı Ayşenur'u bahçe içindeki evin içine bıraktı. Hamide Öztunç portakal toplarken, minik Ayşegül evden çıkıp annesinin yanına gitmek istedi. Bahçe içindeki evden çıkan küçük kız, yaklaşık 200 metre uzaklaştıktan sonra 8 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çığlık ve köpek havlamalarını duyan hala 18 yaşındaki Filiz Öztunç, sese doğru koştu. Köpeklerin bir şeyi parçalamaya çalıştığını fark eden Filiz Öztunç, hayvanları uzuklaştırmak için taş attı. Bunun üzerine köpeklerin saldırmak için yöneldiği genç kız, yan bahçede çalışan komşularının olay yerine geldiğini görünce yardım istedi. Atılan taşlarla uzaklaştırılan köpeklerin Ayşenur Öztunç'un minik bedenini parçaladığı fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede küçük kızın öldüğü anlaşıldı. Vücudunun hemen hemen her tarafının parçalandığı belirtilen kızın, annesiyle diğer yakınları sinir krizi geçirdi.
Olayın şokunu yaşayan hala Filiz Öztunç, “Havlama seslerini duyunca evden çıkıp köpeklere doğru gittim. Köpekler ortalarına aldıkları bir şeyi çekiştiriyordu. Taş attım, bana da saldıracaklardı ki komşularımız olay yerine geldi. Taş atıp, köpekleri kovalamadığımızda yeğenimin kanlar içindeki parçalanmış cesedini gördüm” dedi. Anne Hamide Öztunç ise sinir krizi geçirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen Tarsus Belediyesi ekipleri uyuşturucu iğnelerle köpeklerin peşine düştü. Vatandaşlar da çevredeki köpekleri kovaladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Öne çıkan mesajlar