Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Animsiyorum... Sene 1939 Paramparca bir anit Kabrin cezasi Animsiyorum Kurulan sutunlar Bir el darbesi ile Domino misali savruluyor Ne umutlar birakiliyor Ne amaclar Hepsi sanki bir intikammiscasina Yok ediliyor Animsayayim diyorum Sene 1950ler Yine bir umut doguyor Onuda karartiyorlar Gozlerime agir agir Oturan yalanlar Hic kalkip gitmiyorlar Iluzyonum oluyor hayat Su kucuk bedenimde Uzayip kisalan gunler Animsamami bile unutturuyor Belimde bir zincir Hep bagli yalanlara Bazen uyaniyor zihnim Bir bebek gozunde Belkide bir kusun o ucsuz bucaksiz ozgurlugunde Tutmuyor artik hicbiryerim Cakiliyorum yalanin tam gobegine Animsamayi deniyorum 2000 civarlari Tutmuyor artik dusuncelerim Kan kaybediyorum Can kaybediyorum Ve yigiliyorum Ama kalamiyorum... *Polis kizin cesedinin hemen ilerisinde damlalarin biryeri isaret ettigini gordugunde dogrulup o damlalari izlemeye koyuldu.Damlalarin bittigi yerde duvara beyaz boya ile yazilan siiri okumaya basladi.Son dortlugun hemen altinda ''Buyuk isiga selam olsun.''Animsamalar Irlanda'' yazmakta oldugunu gordugunde hicbirsey anlayamamanin verdigi agirlikla telsizi elinde tutup etrafina bakinmakla yetindi.*
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 guzel ama devam eden bisi ise keske arkaya yazsaydin, ayri konularda degil... ama guzel gidio gibi...
Öne çıkan mesajlar