Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kutuphanede oturuyorum Ustu basi islak bir siluet Avucunda boluk porcuk sayfalar Kipirdamiyorum Asagi yukari akan bir yagmur damlasi Gozlerini siliyor Agzini siliyor Izliyorum Kagitlarin ustunde rimel izleri Dahasi rujunun tum rengi Bir bir bezenmis o sari kagitlara Goz suzuyorum Kutuphanede otururum hep Bir olsun iki olsun Yalnizlikla olum Satranc oynar yamacimda Olum hep mizikci Yalnizlik sahin derdinde Ben ise hep gozlemler Bir sessizlik icinde Bugun apansizin bu misafir Kalbim suursuzca tanisma yanlisi Mantigim sut dokmus kedi Hepsine bakiyorum Gozleri iri iri Rimelin ardinda bir peri Kanatlari sanki avcunda Ozlemle bakiyor o kitapliga Ilk tanisan yavsak bir yalan Ikincisi benden uzakta bir yilan Hepsi sariyorlar etrafini O gozlerini dikmis yagmuru seyrediyor Dudaklarimi oynatsam Konussam Anlatsam Ruzgar fisildiyor Hepsi bos.. Once Olumu olduruyorum Sonra aglayan yalnizligi Yilani ve o yavsak yalani.. Bir bir dusuyorlar cansiz Kanlari satranc tahtasinda Perinin gozlerinde kurumus bir yas Yuzume carpan bir yagmur Disari atiyorum kendimi Kutuphane gerisin geri yikiliyor Paramparca olmus perinin bedeni Sokagi yikiyor yagmurdan once Elimi bir kez kaldiriyorum Hayaller akiyor oluk oluk olmus yagmurun bogrune Savruluyorum Fisildiyorlar kimdi diye.. Ruzgar bilmisce birakiyor kulaklara adimi Hickimse... *Sokak lambasinin altinda gerisi geri uzanmis boylu boyunca duran cesetin ustunden cikan notu inceliyordu polis.Ustunde duran bu kagitta hic bir anlam bulamamisti.Oylece kagiti ustune birakip telsizine mesaj gecti. ''Genc bir kiz.Vucudunda morluk veyahut hic bir darp izi yok.Kalp krizinden suphelenmekteyim...''
Öne çıkan mesajlar