Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bir nevi kamuoyu yoklamasıdır... Bayram sonrası için yeni repertuar yapıyoruz.. Antalya dışındaki şehirlerde bara gittiğinizde, gruplardan en çok istediğiniz, çalarken sizleri en çok mutlu eden şarkılar nelerdir?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne tür çalıosunuz, şimdi ne diyebiliriz ki :)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 harbiden yazmamışım ;) rock ağırlıklı çalıyoruz pek türkçe çalmıyoruz, hatta hiç[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 old school rock tarzı yaşlısı genci herkese uygundur bence[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 şarkı ismi vermeden nirvananın %90 parçalarını öneririm, bence güzel olabilir.[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok ben daha çok şu sıralar özellikle canlı dinlemeyi sevdiğiniz şarkıları merak ediyorum... yoksa var repertuarda bi 150 şarkı.. yeni ne eklesek mesela ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Valla Hücum Kedi gözdemdir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 valla canlı değil ama barda dinlemeyi sevdiğim amorphis - my kantele ( acoustic ) var :-)[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ha ne coverlasanız beğeniriz? Şimdi sizi bir dinlemem lazım ona göre yorum yapmam lazım. Neye yatkınsınız neleri iyi çalıyorsunuz bir yaz istersen.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 britrock/pop & alternative[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 24 January 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 led zeppelin - rock n roll cok guzel bir paty sarkisidir[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ayşe hatun önal dan krıcanmı belümü yü çalın. :P . yok ama ciddi ciddi nothing else mattersı çalın millet zevke gelsin barda. :) olmassa o ayarda hammerfall dan remember yesterday çalabilirsiniz.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu aralar en iyi tepkiyi in the shadows ve in the end den alıyoruz..[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Pff, onlar piyasa şarkılar ya... Mesela Katatonia çalabilirsiniz Nirvana olabilir. Placebo olabilir.Vocal'e bağlı olarak Guano Apes olabilir. Ama bar gruplarından dinlemeyi en çok sevdiğim şarkılar. Led Zeppelin - Kashmir Anathema - Angelica ve Deep Smashing Pumpkins - Zero Uzaar gideer.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 abi ayıptır söylemesi "piyasada" çalıyoruz zaten ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 join me bitti hazır bi tek giriş için klavye alacam bi tane dandik ;) la isla bonita da neden olmasın ilk gençliğimden :)= smooth criminal, billie jean çalıyoruz onu da coverlarız[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 smooth criminal, big in japon, weked game , Why Don't You Get A Job, neyse heeh heh kardeşim bence şunları çalın Starsailor _ Poor misguided fool Frank Sinatra - My Way Queen - Under Pressure Red Hot Chill Peppers - Californication System Of A Down _ Chop Suey Muse - Plug In Baby Sting - Shape Of My Heart bunlarıda çeşit olsun die yazdım patrick rondat - Vivaldi Tribute Bomfunk MC's - Super Electric[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 starsailor la sod u çalıyoz da partick rondattı neremizle çalalım abi.. nie aşağılıyosun bizi. biliyosun çalamayacağımızı di mi? böhüü *!ağlayarak kaçar*[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yav gene insaflı davrandım ehehe onlar renk olsun die :) ilerde çalarsınız [b]peh[b] ben bile inanmadım ama harbiden biraz genişletin repertuarı 8 yıldır ben baydım siz baymadınız :)[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yok ya olay o değil zamanında malmsteen çaldık dream theater çaldık ne oldu? arz talep meselesi.. konser versek neyse de barda kitleye hitap etmek zorundasın ne yazık ki.. yoksa yerim alien ant farm ı ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bi de fender flendersın "gönül" yorumu dehsettir[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben bar grubunun beste çalanını severim...[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 25 January 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 beste çalan bar grubumu? mesela?[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 him - join me sod- chop suey kool and the gang - fresh deep purple - perfect strangers bryan adams - summer of '69 authority zero - one more minute linkin park - in the end eklenmiştir repertuara yeni önerileriniz bekliyorum[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 deep purple - soldier of fortune pentagram-sonsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar