Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kendi alaninda ve capinda o kadar iyi serverlar varki, bunlari iyi/kotu olarak nitelendirmek bence ayip olur.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: TaZmAnYaK, 31 January 2004 21:15 tarihinde demiş ki: nebula, her ne kadar bronx'un eksikliğini hissetsek de.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 owner crowun serverını unuttum ya tuhh :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Herkeze gore iyi server düşünecsi değişir. LAgsız editsiz [olamicak gibi ama] player kitlesi seviyeli[yüksek olmasi gerekmez seviyeli olsunlar yeter] ultima online i fazla aşırıya kaçmadan yenileyen guzel bir serverdır fikrimce. Turkiyede buna örnnek derseniz Nebula desem diyemiyorum onlar artık abarttıkca abarttı yok ostard yumurtasi yok şu yok bu Su anda stable olarak güzel kitlesi gordugum Silver serpents Quaxis 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Moncain, 31 January 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Nbl b@b pls. Rp diye geçinen serverlar fasa fiso. Türkiye'de bence adam gibi bir server yok.Eğer adam gibi server arıyosanız gidin OSI de oynayın.TR deki serverlar beni tatmin etmez. 1mbit hat a$$agisi turkiye'de OSI'yi kurtarmaz. malum Atlantic'te 128k kablo ile 700ping yapildigi $u gunlerde, kar$inda butun dunyadan kimi 100mbit kimi 10mbit vb. buyuk baglantilarla kar$ina cikan rakiplerine kar$i hic bir $ansin yok. anca craft olursun.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: TheCoder, 31 January 2004 21:31 tarihinde demiş ki: iyi kavramı çok göreceli kimisine göre en iyi server en lagsız olanı kimisine göre en iyi server en kalaballık olanı kimine göre web sitesi güzel olanı yani kesin olarak sonuç çıkmaz ama bu işte marka olan isim hepimizin bildiği Nebuladır. kimine gore avp siz ve coder sız bir exile saygılar Bleda GoldFinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: DIEMASTER, 31 January 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Beyler en iyi servermi türkiyedeki serverlar arasındaki farklar nelerdir ben söliyim **********Bağlantı*************** Bu kadar... Reklamında bu kadari :)[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mtmic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hmm...En iyi server Bence En iyi server alt yapısı saglam olan serverdır.Ne cok oyuncusu olan ne de bugsız olan serverdır.Serverlar sarap gibidir.Yıllar gectikce kıymetlenir.Turkiye'de boyle gordugum iki shard var biri Nbl(cok sey gecmis basından hayatın buglarına alısmıs diyebilirim.) Digeri de Exile uzaktan da olsa Exile ın gecirdiklerini bilirim.Ama gecirdigi zorluklar onu da cok daha degerli kıldı diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 En Iyı Server Bence Yok.. Çünkü Herkese Göre bi Server Güzeldir Veya Kötüdür.. Herkes Kendi Düşüncesini Söler Şu xx Serverı guzel xx Serverı Artık Baydı gibi.. Bencede Turkiyede Okadar Guzel Server Yok (Bağlantı Olarak) Yanlış Anlamayın ShardlarıN Ownerları Size bir Lafım yok Sorun bence Türkiyedeki Bağlantıda derim.. Bunun Yanında Serverdaki Staffların Playerlarla Ilişkisi, Scriptleri De Onemlidir ... Bence.....[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yok :D Hhehe Eğitim Şart.!![signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 İlk Uzun Süre Oynadığınız Server En Güzel Serverdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar