SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan hakkında soruşturmaya izin vermeyeceğini belirtti. Çelik, çeşitli açılış ve ziyaretler için geldiği Sakarya'da gazetecilerin, ''YÖK Başkanı ile ilgili soruşturma açılmasına izin verecek misiniz'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Soruşturma açma yetkim var. Sayın YÖK Başkanı'nın bugüne kadar yaptıklarının suç teşkil ettiğine inanan birisi değilim. Yaptıklarının suç teşkil ettiğini sanmıyorum. İzin vermeyeceğim'' dedi. http://www.stratejikboyut.com/news_detail.php?id=5037
elesso Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aynı topic biraz aşağıda konu dışının ilk sayfasında şu an hala,prawler tarafından açılmış sanırım.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kusura bakmayın aynı konu varmış. editor sil başlığı
Brigand Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 editör gel editör git editör bana şunu getir. editör sil şunu ne hocam bu emir mi veriyoruz editörlere yap et yapma etme :)
Öne çıkan mesajlar