mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yamaha 16x cd rw ım var. Bugün birşeyler yazmak için cd sürücümü kullanmak istedim. Cd sürücü hiçbir cdyi okumuyor, hatta dönmüyor cdler içinde. Turuncu ışığı normal yanıyor, içine cd koydugumda yeşil ışık yanıp sönüyor ama hiç okuma aktivitesi yok. Sorun neden olabilir - cuma günü cd yazdım en son.[signature][hline]sonunda yeniledim.
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 baglanti kablosuna bak anakartla olan?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sağlam gözüküyor ide kısmı anlamadım, miyadı mı doldu aletin ?[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şimdi daha detaylı bir açıklama yaparsam belki birleri bir konuda yardım edebilir. Bilgisayarımdan gözüküyor cd rw, biostada gözüküyor. Tanımlama sorunu yok. 2. cd romumun kablolarını sabit diskinkilerle paylaştırdım yani ordanda olamaz. Ide ler yerinde gözüküyor zaten olmasaydı cdrw nin ışığı yanıp sönmezdi filan falan. Okuma işlemine giremiyor, yani cd koyuyorum çevirme işini yapmıyor sanırım. Bir açıp baksam mı acaba, yada bir virüsten olmuş olabilir mi? 2 gün evvel cd yazdım temizce çalışıyordu çünkü...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sonuçta cd-rom yarı mekanik yarı elektronik bi alet olduğundan mekanik kısmında da sorun olabilir ben olsam içini açardım ama kapayabilirmiyim bilmem :-)
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 evet içini açmış haldeyim, bir fotoda çektim koyarım nete, olay şu ortadaki çark kısmı yeterince press yapamyor sanırım biraz daha sıkıştıracağım çünkü üst kapağını koymadan yerleştirdim cd rw yi, içine cd koydum döndürmedi, parmakla biraz itiverdim direk çalışmaya başladı. Çalışmalarım devam ediyr[signature][hline]sonunda yeniledim.
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Cd surucun yoksa Pioneer kizaksiz DVD lerdenmi. Bana 4tane geldi bozuldu diye hepsi parmaklayinca calisiyor.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Öne çıkan mesajlar