DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Aynen dediğim gibi, Luskan a girmek istedğimde invalid character yazısı çıkarak, beni oyundan atıyor. Yeni char açıp giriliyor, o da lvl1 den başlıyor tabi. Sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Önceden bunun gibi açılmış aynı sorunu yaşayan birinin açtığı konuyu gördüm ve cevap olarak hile yapmışsın deniyor.. Hakkaten sorun hilemi? Tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 neden cheat yaparsınız anlamam ki, oyunun zevkinin içine etmekten başka hiçbir işe yaramaz.normal bir karakterle başlandığında bitirilebilecek şekilde tasarlanmış zaten oyun. bu cheat davası amiga zamanında başlamıştı. ilk hangi oyunda cheat olayıyla karşılaşmıştık hatırlamıyorum ama net olarak hatırladığım birşey var ki; cheat'e başvurduğum 2-3 oyunu sıkılıp bir köşeye atmışım, normal oynadıklarımı ise hala zevkle oynuyorum... bunu farkettiğimden beri cheat'lere tıkalıdır kulağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 abi ezik millet işte hala anlamıolar koymucaklar oyuna cheati olcak bitcek ben magic and mayhem oynardim onda cheat die bişi yoktu hep bitirirdim ve sıkılmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar