Russelaunt Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Arkadaslar ben yaklasık 1 yıldır UO oynuyorum ve bu oyundan her gecen gun daha cok zevk alıyorum!Artık gidip adam kesmekten cok Rp yapmayı daha cok seviyorum. Ve UO dunyasını dolasıyorum. Simdi arkadaslar bir problemim var.Ben bu UO dunyasında Britannia'da bulundum,Lost Land'de bulundum, ama bir turlr Ilsenar'a gecisi bulamadım arkadaslar lutfen yardımcı olun.Hangi server'ın Gm ine sorduysam hicbiri bilmiyor!İnanıyorumki en iyi spawn yerlerin en iyi artılılar ve en iyi dungeon lar orada! Sizin gibi UO ustası arkadaslarıma sormak istedim Cunku sizin bileceginize eminim! Saygılarımla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konu OSI ile alakalı aslen ama ben yine de spheree taşıyorum. Bildiğim kadarıyla ilshenar'a geçişi ancak OSIde bulabilirsin, ama konudan uzağım dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar