ohyeah Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ddr2 destekli anakart ve 512 mb lık bi ekran kartı istiorum (128 yada 256) en iyi markalar nelerdir yada tavsiye edebileceğiniz nedir? ben asus olarak düşündüm 2 parçayıda. amd athlon işlemci olucak. oyun oynamak için olucak makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 asus m2a-mvp tavsiye ederim. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gigabyte m61ps3 6100 düşünüorum anakart için. gigabyte da sorunu olan var mı? msi kullandım daha önce bi sorun çıkarmadı. ekran kartı olarak da 8600 gt düşünüorum. sizce nasıldır performansı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 keşke şuraya açsaydın başlık açmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 görmedim kusura bakmayın :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar