Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket için yardım (Üniversiteliler)

Voys

Öne çıkan mesajlar

Bi anket işi yapıyorumda, üniversiteli öğrencilerle görüşmem gerek. sorular istanbul ticaret odasıyla alakalı. işte iyi bi kurumdur, sözünde durur, çalışanları güler yüzlüdür falan. bi de ito başkanı murat bilmem ne hakkında dürüsttür çalışkandır falan gibi derecelendirme şeyleri var. benim sizden isteğim

Adınız-Soyadınız:
cep telefon:
üniversiteniz ve bölümü:
yaşınız:

olarak buraya ya da bana özel mesajla bilgilerinizi verir misiniz? soruları ben cevaplicam sizin yerinize. iyi yönde ya da kötü yönde olsun diye not bırakırsanız ona göre yöneltirimde. 15-20 tane falan lazım. her atacağınız işime yarayacaktır. teşekkürler şimdiden.

yalnız, sizi ararlar ve anket yapıldı mı die sorarlarsa evet demeniz lazım. aramazlar ama 20 de 1 arayacakları tutar unutmayın aman.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır :D, telefon numarası yazıp bu numaranı gören pati gecenın geç saatlerinde çağrı atsın şeklinde topiclerde dönmüştür zamanında burada çok kötü niyetli bi forumuz biz aslında :)

ayrıca iş yapmamak degıl, ito başkanını tanıyan üniversite öğrencisi yok. hadi buradan 1-2 tane çıkar belki muhalefet olsun diye. o yüzden fikrim yok fikrim yok şeklinde işaretliyorum hepsini. tanıdıgım 270 civarı kişiye yaptırdım zaten artık ünili tanıdık kalmadı resmen. buradakıler yazınca zaten nası bi adamdırlara fikrim yok, ito iyi çalışan bi yerdire de ne evet ne hayır işaretlicem. anketi etkılemeyecek yani. 10-15 tane bulamıcam yoksa hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...