Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aradım ama bulamadım açıldıysada kilitlersiniz =) Şahanın her hafta pazar gunleri saat 20.00 de bi programı war kolay gelsin diye hiç izleyenimiz war mı ???? bu hafta 4. bölümü oynandı... tamamen doğaçlama ugur yücel oyunculara kulaklaından direktifler verio ve oyuncular bu söylenenlere uymak zorunda gayet eglenceli ve keyifli =) tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 saat 9.30 da başlıyor, yarım saat sürüyor, severek izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ewet bu hafta 9 buçukta başladı ama yarım saatten fazla sürüo 45-50 dk fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçen haftada 9 30 da başlamamış mıydı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben hiç gülmedim, gayet iyi isimlerle oluşturmuşlar kadroyu ama bana hiç eğlenceli gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sahanı hiç sevmememe rağmen ilk bölümünde çok güldürdü beni.Sonra takip edemedim ama güzel olacağa benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar