glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Arkadaşlar uygun fiyata ev kullanımı için iş görücek ama aşırı profesyonel olmasına gerek olmayan tercijen jet yazıcı printer ve scanner(combo olması tercih), anlamam teknolojiden önerilerinizi bekliyorum, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 son olayları ben de pek bilmiyorum da haznesi düz olanlar galiba biraz daha pahalı oluyor ama kullanımı çok daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 iki model tavsiye edicem ıcın bı bak hp canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu inkjetlerin mürekkep tüketimi hala astronomik mi? yani laserjet mi almak daha makuldur inkjet mi? 200-250 ytl ye çok hoş yazıcılar var ama bir kaç aya yazıcının parasını kartuşla amortilemesinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 77 liraya migrostan epson dx4400 aldım. all in 1. içinden bi data kablosu çıkmadı. oda vardı zaten. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Masakari said: iki model tavsiye edicem ıcın bı bak hp Bu modeli ben kullanıyorum çok menunum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hp çok uygun göründü bana, arkadaşta memnunum demiş fiyatıda güzel, mürekkep tüketimi nasıl acaba? birde scan ve fotokopi kalitesi nasıl? son yorumları alırsam sipariş edeceğim, çok teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Scan kalitesi süper fakat fotkopi dediği özellik bildiğin fotokopi gibi deil o kadar hızlı çalışmıyor scan alıp sonra onu basıyor sadece aradan pcyi çıkarmış gibi ben fotokopi olarak çok kullanmıyorum. Baskı kalitesine gelicek olursak herhangi bir murekkepli yazıcı kadar ii! Ayna gibi fotoğraf basamazsın ama gayet kaliteli basıyor renkli yada renksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar