Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net üzerinden Warcraft Frozen Throne nasıl oynanır yardım lütfen


Malkavian

Öne çıkan mesajlar

İlk once internetten Acid loadre ile Gateway editor cekeceksın.
Zip halinde gelen Acid Loader ı warcraft dizininin içine yukleye ceksin,gateway editoru ister warcraft dizinine ister belgelerim e at fark etmez.

Daha sonra Gatewayeditor acacaksın alltan warcraft secip orada cektıgın an yuklu olan butun orıjınal server adreslerini sileceksın, daha sonra baglanacagın serverın ismini , time zone ununu vede İP sini yazacaksın.

İP islemleri bitince gateway editoru kapatıp Daha onceden warcraft dizinine yuklemıs oldgun Acid Loader ın Gri renkli clientından warcraft a girip battle,net yazına tıklayacaksın.

Afiyet olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Hoşgelişler ola!

I´ve been looking around some good information and I have found none. So it could be this can help people aout there to connect to PvPGN Servers to play Bir süredir Warcraft III RoC ve TFT'u online oynamak araştırıyordum ama güzel bir şeyler bulamadım. Bu yüzden size yardımcı olsun diye bu yazıyı yazmaya karar verdim:

1. Oyunun son patchini indirin. (4 Aralık 2003 itibariyle 1.12) Blizzard'ın sitesinden: http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0642p

2. "PvPGN-Loader-w3_w3xp-nocd.exe" dosyasını http://piatraneamt.eu.org/modules.php?name=Downloads&d_op=MostPopular sitesinden (site İtalyanca, zaten dosyanın adından anlaşılıyor) indirin.

3. Oyunun yaması inince yamayı çalıştırın ve yükleyin.

"PvPGN-Loader-w3_w3xp-nocd.exe" dosyasını çalıştırın. Zaten her şeyi otomatik olarak yapıyor. Sadece arada sırada "Yes, I agree" tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
Müthiş çalışıyor..(Yazar yazmış böle valla siz çalıştıramazsanız suç yazarda :P)
Hem de 4 PvPGN serverını kaydediyor.

4. Oyunu masaüstünde otomatik olarak kaydedilmiş olan ( Acid - Warcraft III PvPGN ) kısayolundan çalıştırın.
It even copy four PvPGN servers to your registry.

5. Opsiyonel (ve tavsiye edilir) Eğer daha fazla server seçeneği istiyorsanız BNet Gateway Editor'ü http://members.kremstalnet.at/cajun/bnetd/BNetGatewayEditor.zip adresinden indirin ya da istediğiniz serverın ipsini http://pvpgn.mivabe.nl/ adresinden alın.

Önemli: "PvPGN-Loader-w3_w3xp-nocd.exe" dosyasını alabileceğiniz yer çoğu zaman değişiyor (birilerinin bu dosyaya insanların ulaşmasını engellemeye çalıştığını tahmin ediyorum), bu nedenle Google ya da benzeri bi yerden bu dosyayı arayabilirsiniz.

Bi kaç küçük ayarla aynı olayı diğer Blizzard oyunlarında da yapabilirsiniz; Starcraft, Diablo gibi..

Kolay gele!

(http://forums.pvpgn.org/index.php?act=ST&f=27&t=1131&s=755ae0a9987d36e78172c68dcbd2b047 adresinden Türkçeleştirilmiştir; genelde yazarın anlatım tarzıyla anlattım, beğenmediğiniz yer olursa düzeltirim..)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 04 December 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://again.at/mesknet adresinde dosyalar bölümünden WC3 v1.12 için hazırladığım Registry dosyasını ve gerekli yamaları indirebilirsiniz.

Ayrıca, WC3 hakkında Türk oyuncularla haberleşmek için http://starcraft.mizzah.com adresindeki forumumuzu kullanabilirsiniz.

[Bu mesaj HaTe-eM-aLL tarafından 11 December 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...