Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır (aka İstanbulda kar)

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

artık feci şekilde inanmaktayım o atasözüne.. beklenmeyen bi anda kar yağmaya başladı.. havalar da sapıttı iyice.. geçen gün ışıl ışıldı top oynuyoduk ne güsel şimdi kar yağıyo.. ilginç bi durum.. istanbulun öteki taraflarında da var mı kar?[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
valla ankarayada deli yagdı ama durdu serpiştiriyo buraya bir yağıyo deli gibi sonra yavaşlıyo yavaşlıyo kesiliyo gibi sonra yeniden deliriyo vallahi çok güvenmeyin tutmaz sanırım :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

nevruzda kar ilginç oldu.. sabah kalktım 8de baya güneş vardı gözüktüğü kadarıyla sonra bi 10 dakka kar yağdı sonra tekrar güneş açık ama şimdi. istemiyorum artık kar mar.. biraz güneş görelim[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

lem walla ben Samsun'dayım. geçen gün güneşten yanıyoduk dershanede aradan 1 saat geçti pataküte kar yağmaya başladı. bi yandan güneş bi yandan kar ama fazla uzun sürmedi öle serpiştirdi gitti. dün akşam üstü bidaha yağdı yağmutla karışık sulukarmı ne.. ama tutmadı sucx.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır."
atasözümü ya?[hline]Matt Rottinchain - Heretic

Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki:

herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...