Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır (aka İstanbulda kar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık feci şekilde inanmaktayım o atasözüne.. beklenmeyen bi anda kar yağmaya başladı.. havalar da sapıttı iyice.. geçen gün ışıl ışıldı top oynuyoduk ne güsel şimdi kar yağıyo.. ilginç bi durum.. istanbulun öteki taraflarında da var mı kar?[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mesaj tarihi:
bostancıdayım ben.. öteki taraf dediğim öteki semtler manasında.. baya ıslaktı etraf yağmurdan dolayı ama çatılar beyazlamaya başladı yavaş yavaş.[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
valla ankarayada deli yagdı ama durdu serpiştiriyo buraya bir yağıyo deli gibi sonra yavaşlıyo yavaşlıyo kesiliyo gibi sonra yeniden deliriyo vallahi çok güvenmeyin tutmaz sanırım :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
yok zaten tutsa da bir benim için tutmasa da bir.. pazartesiye kadar yağıp tatil etmediği sürece okulları beni etkilemez pek yağış..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mesaj tarihi:
nevruzda kar ilginç oldu.. sabah kalktım 8de baya güneş vardı gözüktüğü kadarıyla sonra bi 10 dakka kar yağdı sonra tekrar güneş açık ama şimdi. istemiyorum artık kar mar.. biraz güneş görelim[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mesaj tarihi:
"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır."
atasözümü ya?[hline]Matt Rottinchain - Heretic

Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki:

herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
Mesaj tarihi:
said:
blur, 22 Mart 2003 14:16 tarihinde demiş ki:
"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır."
atasözümü ya?

evet[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
  • Yeni Oluştur...