Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 artık feci şekilde inanmaktayım o atasözüne.. beklenmeyen bi anda kar yağmaya başladı.. havalar da sapıttı iyice.. geçen gün ışıl ışıldı top oynuyoduk ne güsel şimdi kar yağıyo.. ilginç bi durum.. istanbulun öteki taraflarında da var mı kar?[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Sen hangi tarafındasın ki öteki tarafı sordun :) Anadolu yakasında da var, Kadıköy'de de var Tuzla'da da :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bostancıdayım ben.. öteki taraf dediğim öteki semtler manasında.. baya ıslaktı etraf yağmurdan dolayı ama çatılar beyazlamaya başladı yavaş yavaş.[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 tutmaz sanırım...[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben de tutmaz diye düşünüyodum biraz önce pencereden baktım beyazlaşmış yerler[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 benden duymus olmain ama hepsini amerika yapiyo yagmur bombasi. euro firlayincada butun ab ulkelerini 1 ay sular seller goturmustu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bakırköydede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 valla ankarayada deli yagdı ama durdu serpiştiriyo buraya bir yağıyo deli gibi sonra yavaşlıyo yavaşlıyo kesiliyo gibi sonra yeniden deliriyo vallahi çok güvenmeyin tutmaz sanırım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 yok zaten tutsa da bir benim için tutmasa da bir.. pazartesiye kadar yağıp tatil etmediği sürece okulları beni etkilemez pek yağış..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ne güzel işte nevruz u karla karşılıyorsaunuz dasha güzel bir olay mı var?[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nevruzda kar ilginç oldu.. sabah kalktım 8de baya güneş vardı gözüktüğü kadarıyla sonra bi 10 dakka kar yağdı sonra tekrar güneş açık ama şimdi. istemiyorum artık kar mar.. biraz güneş görelim[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 lem walla ben Samsun'dayım. geçen gün güneşten yanıyoduk dershanede aradan 1 saat geçti pataküte kar yağmaya başladı. bi yandan güneş bi yandan kar ama fazla uzun sürmedi öle serpiştirdi gitti. dün akşam üstü bidaha yağdı yağmutla karışık sulukarmı ne.. ama tutmadı sucx.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır." atasözümü ya?[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: blur, 22 Mart 2003 14:16 tarihinde demiş ki: "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır." atasözümü ya? evet[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Atasözü mü deyiş mi ? *Uyuzluk yapar*[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar