Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 HARD-DISK tipi kadın: Her şeyi hafızasında saklar. DEVAMLI. RAM tipi kadın : İşiniz bittiği anda sizi de unutur. WINDOWS tipi kadın: Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz. EXCEL tipi kadın: Söylendiğine göre bir çok kabiliyeti olmasına rağmen bir çok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır. SCREENSAVER tipi kadın: Eğlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz. INTERNET tipi kadın: Erişilmesi zorlu olan tiptir. SERVER tipi kadın: İhtiyacınız olduğundan her zaman meşguldür. MULTIMEDIA tipi kadın: Korkunç şeylerin güzel gözükmesini sağlar. CD-ROM tipi kadın: Hızlanır, Daha hızlanır Gittikçe de hızlanmaya devam eder. E-MAIL tipi kadın: Her 10 sözünden 8'i anlamsızdır. VIRUS tipi kadın: Bir başka ismi de "EŞ" dir. Hiç beklemediğiniz bir anda gelir kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar.Kurtulmaya çalıştığınızda kesin bir şeyler kaybedersiniz eğer kurtulmazsanız her şeyinizi kaybedersiniz c/p'ed from zevzek forum[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ööööö....... sarışın? esmer? zenci? bilemem de bilgisayarla uğraşmaya ara ver bence:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çok günah. Tasvib etmiyoruz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ho$[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin]
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çok komik ailecek sictik gülmekten.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 virüs olmamak lazım tabi:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hmm .zip olan kadın felan nası olcak peki ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bugli kadinlari unutmayalim... :)[signature][hline]- never too old to learn!
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ilginç!...[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Virus Kadınlarıda unutmayalım :)
Unclecan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Arthur_HellsFire, 01 February 2004 09:13 tarihinde demiş ki: Virus Kadınlarıda unutmayalım :) abi en sonda bahsetmis ya adam virus tipi kadinlardan.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Tüh annem kafamda dırdır ediyodu okurkene görmemişim :( [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 01 February 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: ZeuZ, 01 February 2004 01:06 tarihinde demiş ki: hmm .zip olan kadın felan nası olcak peki ? ne bulursa alan sonrada indirimden aldım diyen kadınlardır...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Burdan çıkarılan ders insanoğlunun sürekli evde bilgisayar başında olmasının sağlığa zararlı olduğudur.. araya kadınlarda kaynamışta salla.
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 en iyi kadın ölü kadındır... zimbabwe atasözü :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 aha.wendigo çok ii yaa...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sen gidince sevgilim, hayattan "disconnect" oldum senle geçirdiğim zaman bir "error" muş oysa, Keşke zamanında "reset"leseydim seni, şimdi tüm beynim "infected" oldu senin yüzünden, "geçersiz işlemler yürüttü"bana bıraktığın bu acı, Ben herşeyi unutup "Yes to all" diyecektim ki sana, Beni bir kez bile dinlemeyip "ALT+F4" deyip çıkıp gittin.[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 lol çok kilobaytik[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 I hate nothing because you’re my everything[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bide word kadın vardır yazışşşşş yapar durmadan..[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 boojack sen cash-bojack misin?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar