sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oyun çok sayko bişeye benziyo mirror's edge assasin's creed ve bilimum 3rd person hack&slash'lerin karışımı gibi bayılıyroum bu tarz oyunlara. ama son 2 oynadığım bu tarz oyunda (wolverine ve bu) gamepad problemi vardı, wolverine'de çözmüştüm, bunda da bakalım arıyorum nette nasıl çözüleceğini... convert ederken kontrollere pek önem vermiyolar zannedersem.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Disappear said: severler boyle oyunu ya. elizabeth greene bossunda kafayi yemistim, son bossta kolu kirdim. tam stun ediyorum helikopterler adamin ustune roket yagdirmaya basliyo grab edemiyorum. tam %10 healthi kaliyo zaman bitiyo. tek bi devastatorla olduruyo. cildirdim en sonunda kolu da cd yide kirdim son bossu gecemeden. oahhaa!
armagan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 _Gandalf_ said: oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez. Ne alakası var ki gta4 ile? açık dünya/sandbox = gta clonu mu oluyor illa? Ben de bitirdim gta4'ü ama zevkle oynuyorum oyunu.
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 _Gandalf_ said: oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez. o kadar da degil hakatten abartmissin. GTA ile de alakasi yok oyunun. Biri Hack n' Slash, digeri ise GTA. sdfg
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abartmış olabilirim ama bence öyle. Devamlı vur kır parçala zıpla bana göre değil. Grafik bakımından da hiç tatmin etmedi.
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol.
armagan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Disappear said: grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol. vurdu mu ses getiren bi tane yumruk şeklinde güç var. tanka filan elbow drop yapan. onla yakın dövüşüp bir-iki vurup yuvarlanıp kaçıp iki-üç daha vurunca bayılıyor direk herif. whip ve blade ile son 2 dakikayı geçemedim ama bu yöntemle tek seferde geçtim herifi.
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cd yi kirdim zaten ya oynamam heralde bi daha heh
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fazla beğenmedim ben oyunu, sırf sonunda ne olucak merak ettiğimden oynuyorum
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kesinlikle sıkıcı ve aşırı bugları olan bir oyun, mümkünse kopyasını alın developerları utansın!
Öne çıkan mesajlar