sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oyun çok sayko bişeye benziyo mirror's edge assasin's creed ve bilimum 3rd person hack&slash'lerin karışımı gibi bayılıyroum bu tarz oyunlara. ama son 2 oynadığım bu tarz oyunda (wolverine ve bu) gamepad problemi vardı, wolverine'de çözmüştüm, bunda da bakalım arıyorum nette nasıl çözüleceğini... convert ederken kontrollere pek önem vermiyolar zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Disappear said: severler boyle oyunu ya. elizabeth greene bossunda kafayi yemistim, son bossta kolu kirdim. tam stun ediyorum helikopterler adamin ustune roket yagdirmaya basliyo grab edemiyorum. tam %10 healthi kaliyo zaman bitiyo. tek bi devastatorla olduruyo. cildirdim en sonunda kolu da cd yide kirdim son bossu gecemeden. oahhaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 _Gandalf_ said: oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez. Ne alakası var ki gta4 ile? açık dünya/sandbox = gta clonu mu oluyor illa? Ben de bitirdim gta4'ü ama zevkle oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 _Gandalf_ said: oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez. o kadar da degil hakatten abartmissin. GTA ile de alakasi yok oyunun. Biri Hack n' Slash, digeri ise GTA. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abartmış olabilirim ama bence öyle. Devamlı vur kır parçala zıpla bana göre değil. Grafik bakımından da hiç tatmin etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Disappear said: grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol. vurdu mu ses getiren bi tane yumruk şeklinde güç var. tanka filan elbow drop yapan. onla yakın dövüşüp bir-iki vurup yuvarlanıp kaçıp iki-üç daha vurunca bayılıyor direk herif. whip ve blade ile son 2 dakikayı geçemedim ama bu yöntemle tek seferde geçtim herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cd yi kirdim zaten ya oynamam heralde bi daha heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fazla beğenmedim ben oyunu, sırf sonunda ne olucak merak ettiğimden oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kesinlikle sıkıcı ve aşırı bugları olan bir oyun, mümkünse kopyasını alın developerları utansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar