Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prototype

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun çok sayko bişeye benziyo

mirror's edge
assasin's creed
ve bilimum 3rd person hack&slash'lerin karışımı gibi

bayılıyroum bu tarz oyunlara. ama son 2 oynadığım bu tarz oyunda (wolverine ve bu) gamepad problemi vardı, wolverine'de çözmüştüm, bunda da bakalım arıyorum nette nasıl çözüleceğini... convert ederken kontrollere pek önem vermiyolar zannedersem.
Mesaj tarihi:
Disappear said:

severler boyle oyunu ya. elizabeth greene bossunda kafayi yemistim, son bossta kolu kirdim. tam stun ediyorum helikopterler adamin ustune roket yagdirmaya basliyo grab edemiyorum. tam %10 healthi kaliyo zaman bitiyo. tek bi devastatorla olduruyo. cildirdim en sonunda kolu da cd yide kirdim son bossu gecemeden.

oahhaa!
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:

oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez.

Ne alakası var ki gta4 ile? açık dünya/sandbox = gta clonu mu oluyor illa? Ben de bitirdim gta4'ü ama zevkle oynuyorum oyunu.
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:

oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez.

o kadar da degil hakatten abartmissin. GTA ile de alakasi yok oyunun. Biri Hack n' Slash, digeri ise GTA. sdfg
Mesaj tarihi:
grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol.
Mesaj tarihi:
Disappear said:

grafik bakimindan gayet tatmin edici bana gore. vur kir parcala super ama oyunun yarisindan sonra alamayacagini sey kalmiyo. daha sonra ise benim icin oyun tamamiyle zipla, Y tusuna basili tut, tekrar zipla olmustu (y=special attack). son bossta zaten cildirdim lol.

vurdu mu ses getiren bi tane yumruk şeklinde güç var. tanka filan elbow drop yapan. onla yakın dövüşüp bir-iki vurup yuvarlanıp kaçıp iki-üç daha vurunca bayılıyor direk herif. whip ve blade ile son 2 dakikayı geçemedim ama bu yöntemle tek seferde geçtim herifi.
  • Yeni Oluştur...