Romario Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Haftasonu çılgınca bir plan yapıp eskişehire gitmeye karar verdik. Çok absürd bir soru olacak biliyorum; ama bizi bir veya iki geceliğine ağarlayabilecek bir eskişehirli insan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Hotel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 çılgınca plan yaptıysanız garda yatın. iyice çılgın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu soruda çılgınca planın parçası di mi :D şaka bi yana , esk'li diilim sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Gerçi kalınacak sağlam bir Otel önerebilirsiniz, o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ibis otel var. tren istasyonunun yanında 99 ytl gecelik. 2 kişi olabiliyor. bunun dışında öğretmen evi çok daha hesaplı gayet de düzgün... keyfini çıkarın haftasonu eskişehirin. bu arada buluşma kısmında zaten bir buluşma falan olacak olmazsa ona da katılırsınız. kız varmı yok mu bilmiyorum hemen söyliyimde bu kadar muhabbeti dönünce olsa da olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cılgınlık yapcam die sokakta fln yatmayın gaza gelip sabaha kadar donarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kız var a iki kişi geliyoruz muhtemelen. Dur bakayım oraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar