MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Geçen audi showroomunda dikkatimi çekti. Önde dolucana bir Q7 hemen arkasında da dolucana bir A6 allroad. ikisi de 3.0 TDI ve fiyatları aynı! hatta a6 1-2k euro daha pahalı!? benim aklım almadı doğrusu. q7 çıktıktan sonra A6 allroad u kim neden alsın? Madem aynı fiyataları, o zaman daha büyük, daha iyi tırmanan Q7 yi almak daha mantıklı. Hele bir de günümüz trendini göz önüne alırsak jip>station . tüm bunlara rağmen audi a6 allroad un fiyatını neden aşağıya çekmemiştir? sorum bu =) acaba üretim maliyetleriyle alakalı bir durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 a6 allroad daha az üretildiği için sanırım dediğin gibi maliyetten dolayı daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 allroad daha az var bide karizması ayrı :) ben allroad alırdım muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sonucta alan tırmansın diye almıyo, şehir içi aracı olucak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Dünya para verip Q7 aldıktan sonra virajlarda savrulmak insanı üzüyor. Asfaltta cip sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Selam, Sadece TR pazarında değil, Avrupa ve Amerika pazarında da Allroad daha pahalı bir araç. Üretim maliyetinden kaynaklanan bir problem olsa gerek diye düşünüyorum ama Allroad bana da çok daha çekici geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Q7 tercihim olurdu valla Allroad'da ben herhangi bi çekicilik göremiyorum :( ama biraz eski ne bilim 54-55 gibi yıllarda üretilen araçların havasını taşıyor dış görünüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 a6 allroad da çok şık bir araba... bende beğenirim... hatta gece falan arkadan görünce "anam Q7 mi o" falan dedirtecek kadar da anımsatıyor... ama yinede aynı paraya Q7 almak varken mantıksız yani... Daha geniş iç hacim, daha büyük bagaj, daha iyi offroad, daha karizma vs... more bang for your buck olayı yani... ama mesela q7 130k iken allroad 110k olsa o zaman iş değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu memlekette allroad alacak enayi azdir :) allroadun genel musterisi almanyadaki bizim toros musteri grubu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Adam ezdi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar