Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Oly e yazmıyorum oly orası Konu dışı uygun gibi geldi Mix bitti bildiğiniz gibi Şimdi paticik uo cular bi servera gidelim derim osi clone olsun bağlantısı fena olmasın birisi avalon mu ne diyordu 100 kişi varmış ortalama lamer yokmuş ve staffı iyimiş paticik olarak hepimiz gidelim mixdeki char isimleri ve aynı skilleri alalım guildlerimizide oraya açalım Fena olmaz yani topluca bi serverda başlıyalım gene Demin mixe girdim Quest yazırlamış gm hazretleri Ciem ide GM ye çevirmişler kuul oluyorlar Quest de brite ipucu bırakmışlar broad atıyorlar bulana 100k kirin ethernal vericeklermiş Oha dedim Nebulada 100k verirlerdi 100k sphere için diil ama runuo için feci bir para Yani spherede ev 100k ise burada 50k civarında Adam 100k vericem diyor salak bi questi yapana 2sn sonra kazandı zaten birisi bide ethernal veriyo E salak ciemcim ethernala sadece 30 günlük accler binebilir 30günlük acc zaten ethernal alır ethernal öyle dağıtılmaz sağa sola Hayret bişi:) Server öneriniz neresi var şahsen oynucam Bide lütfen abuk subuk mesajlar atmayın misal berk[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yeni açılan nasıl acaba hani varya paticik de de forumları[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya gidelimde şimdi kim skill kasıcak :) . her ay bir serverda skill kasmaktan guna geldi :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bişi olmaz:) kolay artıyo bikerem[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 paticik camiası olarak sana kafa atsak ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yahu:)[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 chem i benzin doküp yakalım ... asalım keselım yakalım ....:)[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yanmaz o fire resistance 70[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Angelfire, 30 January 2004 12:37 tarihinde demiş ki: yanmaz o fire resistance 70 eheheh[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 runuo istiosan abyys centurian var güzel istediğin zaman bankadaki bi taştan skillerini 80 yapabiliosun istediklerini..orda guildde kurdum ben Turkish Power diye sonra druid's grove yaptım onu duruyo öyle[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Avalon a gelin isterseniz bena arasıra giriorum yani siz bilirsiniz ama beni baydı uo oynamıom pek[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 avalon diyo herkez bi baksam şuna ya:) Bide canbir öyle skilltaşlı server bizi bozar[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ben avalondayım gayette memnunum.. Gerçi yeni char açtım baştan kasıyorum ama (bkz:imzam)..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bu aralar birde freeze sorunu yaşanıyo avalonda.. Girer girmez kötü bir görünüm verecek ama gerçekten playerları falan çok iyi. umarım yakında şu freeze olayını düzeltirler..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yahu avalon avalon dendi bedavamı bu skill artışı nasıl osi clonemi[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bedava ve osi clone.. Buradan sitesine girip bakabilirsin..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Aaaaaaaa!!! HADİ AVALONA *gürrr*[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eheh gelin gelin ezik ezik skill kasıyom bende :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 osi den kopyala yapıştır yapmışlar ?[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya bak şimdi osideki staff çok sağlam adamlar herşeyin dengesini kuruyo tam düzgün yapıyor ee kendi başına denge kurmak çok zor onun yüzünden o staffın yaptığı şeyleri takip ediyorlar:) spherede bu yok sıcıyo zaten...(bkz nebula fencler kıral swler kıral mageler kıral oluyo dakka başı) Zaten dengeyi kendin bulsanda osi ile aynı olur çünkü denge 1 noktada olur[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kardeşim bırakın irdelemeyi oynıcaksanız gelin oynayın mis gibi runuo işte :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Gelcem gelmezmiyim:) Kimler gelcek avalona[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Chemical sen bu arada forumlara üye ol accountun hemen açılsın..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Exile[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hmm bi ayarlıcam üyelik olayını:) BU arada exile nedense antipati yaptım salak bi arkadaşım orada oynuyorda:) adam 2 server arasında gate var dedi öldüm[signature][hline]My head enter to mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar