Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamon yine bir fırsatını bulur....


Selamon

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar şuanda İstanbul'dan kalkmış ve Ankara'ya gelmiş bulunmaktayım. Bilen bilir ÖSS derdine bilgisayarsızım. Eh burada da bilgisayarı görünce çölde bedevi olan birinin suya saldırdığı gibi saldırdım.

İvediyetle belirtmeliyim ki ikinci Paticik PaintBall şenliğine katılamadığım için deli hüsran duyuyorum. Umarım giden arkadaşlarımız en az ilki kadar eğlenmiştir.

Arkadaşlar aslında değinmek istediğim o kadar çok konu var ki... Ancak bunlar çeşitli bölümlere girdiği için burda bahsetmeyeceğim.

Bu topic i açmamdaki asıl sebep hem sizlere sıcak bir selam vermek, hemde sevgili Ankaralı Paticik üyelerine bir buluşma teklif etmek.

Bu buluşma teklifim bir bakıma Ankaralı arkadaşlarımıza "geldim ben buraya ne yapıcam ne edicem sahipsiz koymayın beni alın kanatlarınız altına" duyurusu ve ricasıdır.

Herneyse, 1günden uzun bir süredir uyumuyo olmam ve 8saatlik bir tren yolculuğu geçirmiş olmamdan mütevellit saçmalamış olabilirim. Herne kusur ettiysem affola.

Ha bu arada ulaşmak isteyenler olursa cep telefonumu da iletebilirim. Sevgiler...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...