St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ben Kara Elf Üçlemesiyle Buzyeli Vadisini okudum şimdi sırada ne var acaba drizzt hikayelerinden mirasmı yoksa the Lone Drow mu yoksa başkası mı?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 *!Power word Cuk*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 February 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 February 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 01 February 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Aket-Atum, 01 February 2004 19:07 tarihinde demiş ki: *!Power word Cuk* ulan bu msg da bu kadar editlenecek ne hata(lar) yaptın
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 emote verene kadar canım çıktı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Öne çıkan mesajlar