Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 tek spell 4 dot ? başka derdin var mı =) ?? varsa söle :) o zaman bende backstab e 15 sn stun istiyom ? çok mu ? hadi 10 sec olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Zaten mace stunla 10sec şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben meys stunsuz istiyorum! banane! banane !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 mesela priestin de heallarının manasını yarıya düşüren ve yapılan healı 2x yapan bi talentları olsa passive:P euhuae çok fantazi oldu ya bunlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 khelben gz bu arada balonun patlamış sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Khelben said: Paladin O_o max level 4 kastım oda zorlamayla :) kasanlarada hayret ediyorum.. Valla bi yerde daha yazmıştım. pala ile mage ayrı accountlarda. Palayı level 1 den level 70 e kadar, 70 mage'e follow atıp tüm questleri magele yaparak kastım. Yoksa başka türlü nasıl kasılır, kasan insanda evliya sabrımı vardır bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: khelben gz bu arada balonun patlamış sfsdf galatasaray, fener, mahmut tuncer ve bonjoya teşekkürü borç bilirim. eaheuahufda @freemoon : hani palayı 60 tan 70 yaparm böle instancelarda healer falan modunda artık ne kdr olur bilmiorm da bi şekilde olur yani de, 3.2 attack speedle vuruyosun , vuruyosun... şaka gbi ama şakası yok çok fecci undead farmlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Khelben said: mesela priestin de heallarının manasını yarıya düşüren ve yapılan healı 2x yapan bi talentları olsa passive:P euhuae çok fantazi oldu ya bunlar ^^ holyform ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ercik form!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 FreEmoon said: Valla bi yerde daha yazmıştım. pala ile mage ayrı accountlarda. Palayı level 1 den level 70 e kadar, 70 mage'e follow atıp tüm questleri magele yaparak kastım. Yoksa başka türlü nasıl kasılır, kasan insanda evliya sabrımı vardır bilmiyorum :D Protadin AoE ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 paladin kasanlara spec tavsiyesi minority white dmg ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahaha übermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 screenshot eğer talent inpect özelliği ilk geldiği sıralarda çekildiyse normal oluyor çünkü buglıydı.Verilen bütün talent'ları göstermiyordu.Misal MS'siz Arms Warriorlar yada Shadowform'suz shadow priestler gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar